Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PILING NOGAVIČKE za MEHKA STOPALA SOULIMA - enostavno odstranite suho, trdo in porumenelo kožo na podplatih

PILING NOGAVIČKE za MEHKA STOPALA SOULIMA - enostavno odstranite suho, trdo in porumenelo kožo na podplatih

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Poletje je tik pred vrati! Recite konec trdi koži na stopalih! Ne bo vam jo več potrebno odstranjevati z, nič kaj prijaznimi, strgali in britvicami. Za vas imamo bolj preprosto, enostavno in popolnoma nebolečo rešitev, in sicer nogavičke, ki bodo rešile vaše težave s stopali.
S parom piling nogavičk bo trda in razpokana koža na stopalih preteklost, saj boste z edinstvenim pripomočkom za odstranjevanje suhe in razkopane kože rešili marsikatero nevšečenost, ki jo imate s stopali, in to kar v objemu doma. Nič več vam ne bo potrebno obiskovati kozmetičnega salona, saj boste lahko v svojem domu uredili stopala.
Enostavno obujete nogavičke za 2 uri in pustite, da naravne sestavine opravijo svoje delo. Koža na stopalih se začne luščiti sama po 3 do 7 dneh od prve uporabe. Izdelek je primeren tako za moške, kot ženske. Prav tako zmanjšuje tudi neprijetne vonjave stopal.

V le nekaj preprostih korakih boste tudi vi imeli mehka in zdrava stopala! Pazljivo odprite pakiranje, da vsebina ne steče ven in preden obujete nogavičke, lahko stopala namažete s sestavinami, v katerih so shranjene nogavičke. Nogavičke obujte tako, da se čimbolj tesno prilegajo koži na stopalih. Preko nogavičk lahko obujete tudi toplejše nogavice, saj bo dodatna toplota delovanje pospešila, hkrati pa bodo dodatne nogavice pripomogle k temu, da se vam piling nogavice ne bi sezuvale ali premikale. Nogavičke imejte obute 2 uri, kar je dovolj, da sestavine prodrejo v globje plasti kože in začnejo učinkovati na odmrle celice. Po 2 urah snemite nogavice in temeljito operite noge z milom pod tekočo vodo ali v topli kopeli. Rezulat je viden po enem tednu do dveh tednov in je resnično neverjeten!
Vaša "nova stopala" pa bodo tako nežna in mehka, kot jih niste imeli že leta. Pohitite, poletje že trka na vrata!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.