Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Ribno: Zasebno razvajanje za PAR na Bledu -48%

Wellness Ribno: Zasebno razvajanje za PAR na Bledu -48%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pričarajta si nepozabne romantične urice v Wellnessu Ribno na Bledu ter se sprostita v zasebnem prostoru s savno, jacuzzijem in penino. 2-urni VIP zakup za 2 osebi le 39 €, namesto 75 €! Za piko na i pa so vama na voljo masaže ter...



Kaj ponudba vključuje?
2-urni zakup Wellnessa Ribno za 2 osebi,zakup prostora s finsko-zeliščno savno, infrardečo savno, whirlpoolom ter prostorom za počitek,penina 0,375 l.Dodatne UGODNOSTI za kupce Mestoidej*: 20% popust na gostinske storitve v Vili Prešeren (slika 10), 10% popust na masaže, doplačilo za nočitev s polpenzionom le 36 € na osebo v maju in juniju oz. 38 € v juliju in avgustu.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2016.Opis ponudbe
Podarite si romantično razvajanje in ljubljeno osebo povabite na eno najbolj zaželenih destinacij Slovenije – biser Bled, ki je v toplejših dneh še toliko bolj privlačen! Uživajte v popolni intimi z najdražjo osebo.
Tokrat se bosta razvajala z edinstvenim romantičnim paketom Wellness Ribno, ki obsega 2-urni zasebni zakup wellness prostora v katerem se nahajajo izmenična finsko-zeliščna savna, infrardeča savna, whirlpool ter prostor za počitek. Ob sproščanju v jacuzziju boste lahko uživali tudi ob kozarčku penine. Za ljubitelje masaž pa priporočamo tudi rezervacijo masaže, saj ima Wellness Ribno široko paleto masaž.
Wellness Ribno se nahaja v Hotelu Ribno, ki leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.
Popestrita si čarobne poletne dni ter si vzemita nekaj ur le zase! Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-urni zakup Wellnessa Ribno za 2 osebi vas bo stal le 39 €, namesto 75 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 33 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 578 31 00 ali info@hotel-ribno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Izletniška 44, 4260 Bled.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.9.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 33 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: *Obvezna predhodna rezervacija masaže ob rezervaciji termina. Popust na masaže se obračuna direktno ob prihodu.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Ribno 3* Kontaktni podatki: 04 578 31 00 ali info@hotel-ribno.si Lokacija ponudnika: Izletniška 44, 4260 Bled


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA