Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI MEDENA, Seget Donji, Trogir, Hrvaška - 678 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Kupon je unovčljiv od 16. 7. 2016 do 20. 8. 2016 (od sobote do sobote)

APARTMAJI MEDENA, Seget Donji, Trogir, Hrvaška - 678 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Kupon je unovčljiv od 16. 7. 2016 do 20. 8. 2016 (od sobote do sobote)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Medena so 2 km oddaljeni od stare ribiške vasice Seget Donji (povezuje jih obmorska prehajalna pot - Lungomare) in 4 km od Trogirja - mesta muzejev, kulturnih - zgodovinskih spomenikov, pod zaščito UNESCA.   


Blaga jadranska klima, bujno subtropsko in mediteransko rastlinje, arhipelag slikovitih otokov in otočkov, kjer se v uvalah skrivajo tiha ribiška in kmetijska naselja, kamnite in prodnate plaže, lepota in raznolikost folklore, slikovita arhitektura, moderni turistični objekti za popoln oddih ali rekreacijo poleti in pozimi, tradicionalna gostoljubnost, dalmatinske specialitete, ribarjenje in vesele ribiške noči s koncerti žive glasbe v ambientu srednjeveških mest... Vse te malenkosti definirajo to čudovito mediteransko okolje.   


Vsi apartmaji gledajo na morsko stran in so popolnoma opremljeni s posodo in jedilnim priborom, kavnimi aparati, posteljnino, brisačami – vse v skladu s številom ležišč. Prav tako so opremljeni s: klimami (gretje-hlajenje), SAT TV in telefonom. Parkirna mesta so poleg apartmajev.      


Ob obalnem sprehajališču so na voljo različne storitve: prodajalna spominkov-kiosk, prodaja izletov z ladjico, najem čolnov, ležalnikov, senčnikov, jetski-jev, gostilne, picerije, slaščičarne, fast food, trampolin in otroški morski zabaviščni park. V sklopu turističnega nasleja pa so na voljo: diskoteka, plesna terasa, frizerski salon, savna, fitnes center in otroška igrišča. Možnosti za šport: športi na pesku (rokomet, badminton in odbojka), košarka, tenis, namizni tenis, trim steza, razni športi na vodi (pedalini, jetski, padala), tobogan, potapljaški in windsurfing club ter šole...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.