Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

8 DNI/2 OSEBI/7x NOČITEV+ZAJTRK/ HOTEL Z LASTNO PLAŽO***, MAKARSKA RIVIJERA: 46% popusta na pomladno razvajanje v hotelu z lastno plažo. HOTEL PLAŽA***, AKCIJA 249€ (vrednost 434€)!

8 DNI/2 OSEBI/7x NOČITEV+ZAJTRK/ HOTEL Z LASTNO PLAŽO***, MAKARSKA RIVIJERA: 46% popusta na pomladno razvajanje v hotelu z lastno plažo. HOTEL PLAŽA***, AKCIJA 249€ (vrednost 434€)!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • 8 dni/7 nočitev z zajtrkom v Hotelu Plaža za DVE osebi
  • KUPONI SE LAHKO ZDRUŽUJEJO V VEČ DNEVNI ODDIH !
  • akcijska cena, ki jo plačate ponudniku znaša: 249€.
  • Klima, brezplačen brezžični internet, SAT TV in parkirni prostor
  • Možnost izletov po izjemno ugodni ceni (Hvar-Brač, Korčula)
  • Otroci do treh let bivajo brezplačno
  • Otroci od 3 do 18 let plačajo le 50%, torej 10€/oseba/dan
  • Možnost doplačila za POLPENZION 7€/dan/osebo ALI POLN PENZION 12€/dan/osebo

 

Kristalno čisto morje in sončne plaže, resnične mediteranske lepote razkrivajo vse razkošje neokrnjene narave, ki omogoča pobeg pred vsakodnevnimi obveznostmi.

 

 

Hotel Plaža se nahaja tik ob ’rivi’, samo 10m od plaže, v neposredni bližini borovega gozda, ki ponuja naravno senco. V sestavi hotela se nahaja tudi restavracija z veliko teraso v dveh etažah, kjer lahko uživate v številnih jedeh pripravljenih po vrhunskih receptih.

 

 

 

Sobe v velikosti cca 20 m2, ki so tik ob plaži, so opremljene z zakonsko in pomožno posteljo (posteljnina in brisače), kopalnico (WC in tuš), wirelessom in SAT TV.

 

Hotel je svojevrstna oaza mira, idealna za pare, družine ter vse tiste, ki si želijo miru, prekrasne narave in uživanja ob šumu morskih valov in galebov.

Verjamemo, da boste vsi tisti, ki še niste rezervirali pomladnih počitnic, s tokratno ponudbo dokončno prečrtali vse ostale možnosti. Če k naravnost fantastični lokacijo hotela PLAŽA, ki se, kot pove že njegovo ime, nahaja tik ob morju, prištejemo še izjemno ugodno ceno, morate priznati, da tokratni ponudbi v tem trenutku praktično ni para.

 

Verjamemo, da ni nič lepšega, kot spakirati kovčke in pobegniti na zgodnje poletne počitnice v eno od najbolj prepoznavnih hrvaških turističnih destinacij. Gostitelji vam lahko organizirajo tudi dva prekrasna izleta: Hvar-Brač in Korčula.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.