Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

OREHOVO OLJE (250 ml) iz trgovine ANGELSKO OLJE, ki se nahaja v podhodu tržnice PLAVA LAGUNA + BREZPLAČNA POŠTNINA

OREHOVO OLJE (250 ml) iz trgovine ANGELSKO OLJE, ki se nahaja v podhodu tržnice PLAVA LAGUNA + BREZPLAČNA POŠTNINA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Imate očala, se vam poslabšuje vid, imate težave z nespečnostjo in koncentracijo....?
Orehovo olje je tako dragoceno, da ga nekateri imenujejo "tekoče zlato". Izdredno bogato je z omega 3 maščobnimi kislinami, ki so esencialnega pomena za telo. Oleh je izvrsten za preliv solat, žitnih jedi in tudi jutranjih kosmičev z jogurtom.
Le malo je naravnih izdelkov, ki vsebujejo toliko zdravilnih učinkovin kot oreh. Orehovo olje je koncentrat tega izjemnega plodu narave. Orehovo olje medicina v zadnjem času vse bolj priznava pozitivne učinke orehovega olja. Že več medicinskih študij je pokazalo, kako zelo čudežno moč bi lahko oreh skrival v sebi – povezujejo ga z zmanjševanjem tveganja za bolezni srca in ožilja, pomen mu pripisujejo pri preprečevanju sladkorne bolezni in celo pri premagovanju raka. Orehovo olje si počasi, vendar vztrajno utira pot v sodobno medicino, kjer postaja vse bolj cenjen. Najnovejša znanstvena dognanja so pokazala v izjemne pozitivne učinke za zdravje, ki jih je mogoče doseči pri rednem uživanju orehovega olja. Rezultati novih medicinskih študij nam pomenijo potrditev naše dosedanje prakse.
Orehovo olje je naravni balzam in ga lahko uživamo tri krat po ŽLIČKO NA DAN. Še posebej je zdravo ob jutranjem žvrkljanju v vaših ustih. Uživanje orehovega olja je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Deluje na vse kisline tako jih najprej nevtralizira, nato se z njimi spoji in izloči se biorazgradljiv lug.
Če blokira kisline (jeter, žolča in pankreasa), zavira prebavo in telo dobi iz hrane samo uporabne snovi; vitamine, minerale, esencialne aminokisline, ki so v živih beljakovinah in orehovem olju samem. Vse ostalo se neprebavljeno, razgrajeno z lugom, izloči. Orehovo olje se razgradi in telo dobi dovolj moči, da opravi vse funkcije v telesu.
Bolni, predvsem rakasti bolniki, s tem ne hujšajo niti jim ni treba biti na postu, ker ne prebavijo hrane.
Orehovo olje vedno uživamo pred obrokom!
Lug, ki se ustvari (olje + hrana), je najboljše čistilo črevesja, istočasno se črevesje zdravi oblog in vnetja.
Orehovo olje je odlično za ljudi, ki jim ledvice delajo premalo. Če popiješ olje, se ohladi črevesje in to požene ledvico. Ljudem, ki imajo hiperfunkcijo ledvic, pa ga odsvetujemo.
In še povzetek za vse tiste, ki se še odločate za nakup.
Orehovo olje je dobro: odpravlja slabovidnost, raztruplja telo, izboljšuje spomin in koncentracijo, pomaga pri nespečnosti, zmanjšuje povišan holesterol v telesu, je odlično za srce in ožilje, je tudi sredstvo za hujšanje in odlično je tudi kot dodatek k prehrani, predvsem kot preliv solatam.
Zdaj pa hitro na nakup kupona in izboljšajte si vaše zdravje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.