Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme 3000 Moravske Toplice-Hotel Termal, 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + neomejen vstop v vse bazene TERME 3000 + vstop v savno

Terme 3000 Moravske Toplice-Hotel Termal, 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + neomejen vstop v vse bazene TERME 3000 + vstop v savno

43%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si SUPER popust na 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + druge ODLIČNE ugodnosti v hotelu Termal v Termah 3000.


Sproščen oddih za zdravje, dobro počutje in zabavo!

Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj za svoje zdravje. Mnogo gostov Hotela Termal koristi storitve terapevtskega centraThermalium, katerega storitve so povezane z močjo črne termomineralne vode. V hotelu sta zato cenjena mir in tišina, zato je hotelsko ozračje in vzdušje v 136 sobahsproščeno in pomirjajoče. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe zaohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Vodni park Term 3000 – Moravskih toplic obsega doživljajski bazenski kompleks Terme 3000 in notranje in zunanje bazene hotelov. Črna termomineralna voda iz Term 3000 – Moravskih toplic blagodejno vpliva na kožo, raziskave pa so pokazale njeno učinkovanje pri lajšanju revmatičnih in drugih tegob.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.