Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER AKCIJA - Poletite v Evropska mesta - PARIZ z LETOM iz LJUBLJANE z agencijo MM Turist

SUPER AKCIJA - Poletite v Evropska mesta - PARIZ z LETOM iz LJUBLJANE z agencijo MM Turist

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Eiffelov stolp? Louvre? Moda? Kaj pa vam najprej pade na pamet, ko pomislite na Pariz? Sprehodite se po znamenitih Elizejskih poljanah, povzpnite se na Eiffelov stolp in sprehodite po Notre-Damski katedrali.
Bi radi od blizu občudovali Leonardovo Mona Lizo? Ali pa Picassove mojstrovine? Ljubitelji umetnosti lahko ves dan preživite v muzeju Louvre ali centru Georges Pompidou in niti za hip vam ne bo dolgčas.
Dame boste navdušene nad luksuznimi butiki v predelu Fabourg Saint-Honore. Ljubitelji dobre hrane pa boste lahko na vsakem koraku uživali v svetovno znani francoski kulinariki.
Pariz je ena od največjih modnih prestolnic, ki narekuje modo vsemu svetu. Zato ni presenetljivo, da njegovi prebivalci slovijo po odličnem stilu, mesto pa je pravi raj za ljubitelje mode. Predel Fabourg Saint-Honore je dom najbolj prestižnih modnih butikov. Ulice Rue Royal, St. Honore in Rue Cambon gostijo luksuzne modne znamke kot so Chanel, Miu Miu ali Givenchy. Ne spreglejte znamenite veleblagovnice Galeries Lafayette, ki v svojih sedmih nadstropjih ponuja kolekcije zvenečih modnih imen.
Zakaj ne bi v Parizu preživeli nepozabnega vikenda? Sprehodite se po čarobnem in živahnem Montmartru, spijte kavico v eni od številnih kavarnic, ukradite nasmeh Mona Lizi v Louvru in se zvečer z ladljico zapeljite po Seni.
Privoščite svojim najmlajšim in otroku v sebi nepozabno zabavo z najljubšimi Disneyevimi junaki v Disneylandu. Pet čarobnih dežel ponuja čudovita doživetja za vso družino.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.