Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ubon Thai: Tajska masaža hrbta, vratu in ramenskega obroča 40 min. -53%

Ubon Thai: Tajska masaža hrbta, vratu in ramenskega obroča 40 min. -53%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih! Poskrbite za svoje telo in duha ter se sprostite ob odlični masaži. Masaža hrbta, vratu in ramenskega obroča le 18,90 €, namesto 40 €!




Kaj ponudba vključuje?
Masaža hrbta, vratu in ramenskega obroča (40 min).Pri masaži se lahko uporablja Thai Balm oz. hladilno mazilo, ki še dodatno blaži bolečine.Thai Balm olje za kupce Mestoidej le 2 €, namesto 5 €.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.7.2016.Opis ponudbe
Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih ter se prepustite strokovno usposobljeni maserki centra Ubon Thai, kjer vam bodo “razvozljali” še tako boleč vozel.S pritiskom, gnetenjem, gladenjem in tapkanjem odpravljajo mišične napetosti in nepravilnosti v mišični strukturi.
Pri masaži masirajo hrbet, posamezne točke na vratu in druga mehka tkiva na vratu ter ramenskem obroču, kjer so prisotne bolečine, zatrdline, vozli napetosti ali druge funkcijske motnje trapezoidne mišice. Za dodatno blažitev bolečin pa uporabljajo Tahi Balm oz. hladilno mazilo, ki še dodatno blaži bolečine.
Med pozitivne lastnosti masaže hrbta štejejo globoka sprostitev, trden in globok spanec, povečanje delovanja protiteles, naravna odpornost organizma, čustveno ravnovesje in še veliko več.
Plačajte le 4 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Masaža hrbta, vratu in ramenskega obroča le 18,90 €, namesto 40 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4 €, preostali znesek 14,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com.Termina ni možno rezervirati brez kode potrdila.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.7.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 14,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ubon Thai Kontaktni podatki: 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.