Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BLUESUN HOTEL BORAK, Bol, Hrvaška - 210 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi (buffet zajtrk in večerja s show cookingom)

BLUESUN HOTEL BORAK, Bol, Hrvaška - 210 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi (buffet zajtrk in večerja s show cookingom)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Skrit med borovci, s pogledom na kristalno modro morje in na poti, ki pelje do plaže "Zlatni rat", se nahaja Bluesun hotel Borak 3*. Sprostite se ob bazenu in doživite sanjski oddih z EKSKLUZIVNO Megabon ponudbo!

Hotel:
Hotel Borak je oddaljen samo 10 minut hoje od znane bolske plaže Zlatni rat, do katere se pride po sprehajalni poti tik ob morju, skrit v gostem borovem gozdu. Hotelska plaža je samo 50 metrov stran od hotela. Hotel Borak je vaša idealna izbira, če želite čisto morje, nedotaknjeno lepoto narave in aktivne počitnice. À la carte restavracija Plaža Borak je pod sprehajalno potjo tik ob morju in ima prekrasen romantični ambient. 
Uživajte v morskih sadežih, vrhunskem bolskem vinu in dobrotah, pripravljenih na žaru, ob lahnem maestralu, ki zaokroža vašo večerjo. Cocktail bar Bolero je v borovem gozdu, tik ob sprehajalni poti, ki vodi do plaže Zlatni rat. Uživajte v srkanju cocktaila na prostem, v moderno urejenem ambientu ob lahnem vetriču.

Plaže:
Samo 50 metrov od hotela Borak je istoimenska plaža. Uživajte v kristalno modrem morju na plaži, ki vas s svojo lepoto ne bo pustila ravnodušne. Zlatni rat je najpogostejši motiv hrvaških razglednic in s svojo edinstveno obliko privlači obiskovalce iz celega sveta. Plaža Zlatni rat je veliko več kot zgolj lep motiv z razglednice, je najbolj znana plaža za wind surfing na Hrvaškem in kar vabi na celodnevno uživanje in druženje tako za aktivne počitnice kot za sproščanje na plaži in je še posebej popularna med mladimi.

Bol, otok Brač:
Bol je ljubek in romantičen kraj na otoku Braču in je prvo in najstarejše otoško mestece na obali. Bol je bil nekoč znan kot kraj vinogradnikov, pomorcev in ribičev, danes pa je eno najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem. Bol je priljubljena destinacija za navtike in izletniške ladje in se odlikuje z naravnimi lepotami in starodavno kulturo. Brač je najbolj prostoren otok Dalmacije, površine 394 km2, širine okoli 12 km in dolžine okoli 40 km.

Izleti in šport: 
Split, Hvar, Dubrovnik, Mostar, NP Krka, surfing, potapljanje, golf, tenis, kolesarjenje, windsurfing, jadranje, ostali športi na vodi…


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.