Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2in1 RAVNALEC in KODRALNIK las Nova + Brezplačna poštnina

2in1 RAVNALEC in KODRALNIK las Nova + Brezplačna poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Naj bo vaša frizura od sedaj naprej vsak dan popolno urejena! S profesionalnim kodralcem in ravnilcem las 2v1 s keramično prevleko, boste lahko po vsakem pranju lase oblikovali, tako kot si ve želite!
Izberite frizuro, ki vam najbolj ustreza in začnite dan samozavestno. Z inovativnim kodralcem in ravnalcem las 2v1 boste pričesko uredile enostavno in hitro, vaši lasje bodo lepi in urejeni, ne glede na to kam greste in kaj počnete.
Profesionalni kodralec in ravnalec las ima LED prikazovalnik temperature, keramično prevleko, ki zaščiti vaše lase pred toplotno obdelavo, hladno konico, nadzornik temperature, hitro segrevanje in rotacijsko konico s kablom. Prejeli pa boste tudi enoletno garancijo na kupljen izdelek.
Profesionalni set za urejanje frizure boste lahko vzeli tudi s seboj na počitnice, lahko pa je tudi odlično darilo za predstavnice nežnejšega spola. Ne potrebujete več različnih naprav za urejanje las! Ne, sedaj boste imeli v eni napravi vse, kar potrebujete za popolno urejeno frizuro! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.