Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MOBY BABY MOONWALK - POMAGAJTE OTROKU SHODITI na enostaven in varen način ter brez obremenitve HRBTENICE + Poštnina je BREZPLAČNA

MOBY BABY MOONWALK - POMAGAJTE OTROKU SHODITI na enostaven in varen način ter brez obremenitve HRBTENICE + Poštnina je BREZPLAČNA

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Ali se vaš dojenček že postavlja na nogice in že išče vaše roke za pomoč pri hoji? POmagajte otroku osvojiti prve korake na prav poseben način brez držanja za roke!
Prvi korak je vrhunec motoričmnega razvoja vsakega človeka. Moby Baby MoonWalk je revolucijonaren pripomoček za pomoč pri učenju hoje vašega malčka, primeren za otroke med 6 in 14 meseci starosti.   
Narejen je tako, da vašemu otroku omogoča igro koncentracije, samostojno lovljenje ravnotežja in trening motorike ter seveda zadovoljstvo otroka pri učenju prvih korakov.
Ne le da je izjemno praktičen, je tudi za otroka udoben ter omogoča lažji oprijem za starše. Med tem, ko boste pomagali otroku pri prvih korakih, vam ne bo potrebno biti sklonjeni in trpeti bolečino v hrbtu.
pripomoček je lahko tudi odlično darilo, ki ga boste podarili na prvem obisku pri dojenčku.
Moby Baby MoonWalk je revolucijonaren pripomoček za pomoč pri učenju hoje vašega malčka, primeren za otroke med 6 in 14 meseci starosti.    
MoonWalk pomaga pri hoji z nadzorom starejše osebeMoonWalk pomaga otroku pri samostojen lovljenju ravnotežjaMoonWalk pomaga otroku hoditi samostojno varno ter udobnoMoonWalk olajša in sprosti nadzor starejšega nad otrokomMoonWalk je primeren za otroke stare med 6 in 14 meseciMoonWalk je idealen za pomoč pri učenju hoje otrokaČiščenje in vzdrževanje:
MoonWalk se čisti ročno z hladno do mlačno vodoUmivajte z blagimi čistilnimi sredstviNe likajteNe sušite v sušilnem stroju


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.