Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MOBILNE HIŠICE V KAMPU RAPOČA, Nerezine, Lošinj, Hrvaška - 220 EUR - 4x nočitev v mobilni hišici za do 6 oseb, Posteljnino in brisače

MOBILNE HIŠICE V KAMPU RAPOČA, Nerezine, Lošinj, Hrvaška - 220 EUR - 4x nočitev v mobilni hišici za do 6 oseb, Posteljnino in brisače

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Rapoča 3* ležiob vhodu v kraj Nerezine, večji del kampa pa leži v borovem gozdu. Z družinoali prijatelji uživajte v mobilnih hiškah in se prepustite čarom poletja. Pravtako se lahko odpravite v Novaljo, ki je oddaljena 40 km, Baško (oddaljena 45km) ali Pulo, ki se od kampa nahaja približno 49 km stran.


Hiške so primerne za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.Hiške imajo klimatsko napravo, 2 spalnici (ena z zakonskim ležiščem, druga zločenima ležiščema), satelitsko TV, kuhinjo in dnevni prostor (z možnostjo ležišča za2 otroka), kopalnico (prha/wc). Na pokriti terasi, kjer se nahaja vrtnagarnitura pa lahko uživate v čudovitih sončnih zahodih.


V sklopu kampa se nahaja bar, trgovina, pekarna, prodajalnaspominkov, menjalnica, internetna točka, otroško igrišče, kjer lahko uživajonajmlajši. Z družino ali prijatelji lahko uživate tudi v odbojki na mivki alipa najamete kolesa za raziskovanje otoka.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.