Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOVO v PICERIJI Popaj v Lendavi: nekaj iz Meksiškega menija - SLASTNI BURITO

NOVO v PICERIJI Popaj v Lendavi: nekaj iz Meksiškega menija - SLASTNI BURITO

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če že dolgo sanjate o obisku Mehike in eksotičnih delih Latinske Amerike, je tukaj priložnost, da poskusite mehiško specialiteto! Namreč, mehiški duh je po novem prisoten tudi v Prekmurju, točneje v restavraciji in piceriji Popaj v Lendavi za vse imetnike kupona Zbitecene!
Prava priložnost da pokušate eno najbolj znanih mehiških jedi »buritosa« - Osla! Sprašujete se kje jih ponujajo? Sledite tekstu v predstavitvi in se podajte na kulinarično pokušino!
Mehiška kuhinja temelji predvsem na koruzi in stročnicah (okoli 20 različnih vrst fižola) in različnih vrst pekoče paprike. Osnova mehiške kuhinje so postala tudi živila, ki so jih prinesli na njihovo ozemlje konkvistadorji (riž, govedina, svinjina, piščanec, vino, česen in čebulo) v povezavi z avtohtonimi sestavinami, kot so koruza, čokolada, paradižnik, vanilije, avokado, guava, papaja, ananas, čili je fižol, buče, sladki krompir, arašidi, puran in različne vrste ribe.
Mehiška kuhinja je znana po bogastvu raznolikih okusov, intenzivnosti in bogatih začimb. Morda pa tudi niste vedeli da je le vpisana na seznam UNESCO-ve ne materialne svetovne dediščine.. Neskončno bogastvo začimb in posebne priprave hrane, naredi mehiško kuhinjo zanimivo. Drugačen način priprave hrane in uporabo izbranih začimb ter, nekatere nam neznane, naredijo vsako jed edinstveno.
Burrito - tako imenovani. "Osel" je še en standardni način pokušine mehiške kuhinje. Z nakupom kupona si boste zagotovili dve zapečeni pšenični tortilji polnjeni s piščancem, rižem, čebulo, paradižnikom, papriko, bučkami, koruzo, fižolom, sirom, salso in prilogo - pomfijem.
PIZZERIA POPAJ Z NAJDALJŠO TRADICIJO V LENDAVI!
Ja tako pravijo v Prekmurju na oni strani Mure! Kdaj ste obiskali nazadnje ta konec prelepe Slovenije? No, predlagamo vam izlet, za vaše trebuščke pa poskrbimo mi saj vam ponujamo, da poizkusite njihove Buritose Verjemite takih še niste jedli.
Lendava ima odlično izhodiščno točko za vaše izlete in sprehode po okolici. Presenečeni boste nad zgodovino samega mesta. Tudi danes je samo mesto zelo zanimivo. Ogledate si lahko grad iz 12. stoletja, cerkev sv. Katarine ali židovsko sinagogo. Vas je sploh potrebno spomniti, da se lahko odpravite na pokušino vin po Lendavski vinski poti in odkrivate tako mnoge odlične vinske kleti. Odločite se lahko za obisk okoliških vasi s prelepimi cerkvami, morda tam najamete tudi kolo in se lotite kolesarskih poti po vaši izbiri. Seveda, ko vam se bodo oglasili vaši trebuščki, obiščite Pizzerijo Popaj v Lednavi!
Pizzeria Popaj se nahaja v bližini nakupovalnega centra v Lendavi, v prostorih objekta CENTER PARK LENDAVA. V zelo prijetnem ambientu vam bodo ponudili nove Mehiške menije in izvrstne pizze iz krušne peči, ki si jih lahko izberete iz njihovega jedilnega lista. Mehiški meniji Vas bodo »odpeljali« s pristnim okusom v nam daljno Latisko Ameriko, pizze, ki so posebne predvsem zaradi izvrstnega testa, saj je le to rezultat lastnega znanja, izkušenj in truda, in so sestavljene seveda iz "prekmurskih dobrot"
pa si boste zapomnili po odličnih okusih.
Mmm! Vamos! Odmeva v Prekmurju in to postreženo s prekmursko gostoljubnostjo!! Ni kaj za razmišljati!
Rezervirajte si svoj kupon, obiščite Prekmurje in se ustavite v Pizzeriji Popaj na mehiškem buritu - PIZZERIA Z NAJDALJŠO TRADICIJO V MESTU IN OKOLICI!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.