Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Majerija: Pomladni gurmanski oddih z namestitvijo v sobi s pogledom na zvezdnato nebo in 7 vrhunskimi hodi za 2 -30%

Majerija: Pomladni gurmanski oddih z namestitvijo v sobi s pogledom na zvezdnato nebo in 7 vrhunskimi hodi za 2 -30%

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Edinstven oddih v Vipavi, v sobi z večernim pogledom (iz postelje) na zvezdnato nebo, odličen pomladni 7-hodni slow food meni ter paket domačih proizvodov. Celoten gurmanski oddih, za 2 osebi, tokrat le 148,90 €, namesto 212 €!...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v unikatno opremljeni dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x bogat domač zajtrk za 2 osebi,7-hodni degustacijski meni za 2 osebi (pomladni meni v opisu ponudbe)*,Edinstvena izkušnja: sobe pod zeliščnim vrtom, s pogledom iz postelje na zvezdnato nebo.Jedi so narejene po odličnih domačih receptih.Idilična pokrajina Slapa pri Vipavi.Domačnost in ustrežljivost.Sobe nudijo: WC, umivalnik, tuš, brisače, mila, šampon za lase, sušilec las, prezračevanje in klimatsko napravo, zatemnitev sobe, razgled neba, dnevna soba (60 m2).Brezžični dostop do omrežja (WI-FI), GSM signal.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.6.2016.Opis ponudbe
Vipavska Majerija se je umestila v prostor ene najboljših gostiln v Vipavi! Romantično okolje s pogledom na Vipavsko dolino ter sijajni in ustvarjalni recepti vabijo, da tudi vi obiščite ta prav poseben košček Slovenije – Slap pri Vipavi.
Poleg odlične kulinarične in vinske izkušnje domačija Majerija nudi tudi možnost edinstvenega oddiha pod zeliščnim vrtom in s pogledom na zvezdnato nebo. Sobe so namreč umeščene so pod zeliščnim vrtom, tik ob 300 let stari domačiji. Odločitev za izgradnjo sob pod površjem zemlje izvira iz dejstva, da je Majerija kulturni spomenik, ki ga z novo strukturo nismo želeli razvrednotiti ter iz dejstva, da se nahajamo dobesedno med vinogradi in sadovnjaki in na ta način ne vplivamo na spremembo čudovite naravne krajine. Naravo ohranjajo za danes in jutri. Kljub temu so poskrbeli, da so sobe naravno osvetljene z obilom sončne svetlobe, polne domačnosti in pozitivne energije. Čez dan iz sobe lahko opazujete razgibano nebo, zvečer pa iz postelje uživate v opazovanju zvezd. Celotno doživetje zaokrožata prijeten mir in tišina. Izkušnja, ki jo morate doživeti!
Vipavska dolina vsem entuziastom nudi tudi veliko kulturne dediščine, zanimivih poti in družabnih prireditev. Poleg vsega navedenega pa boste lahko okušali domače dobrote domačije Majerija, kjer zadovoljijo vse, ki iščejo pristno okolje brez nepotrebne vsakodnevne navlake, najboljša vipavska vina in dobro hrano. Prepustite se zanimivim kombinacijam okusov, ki so jih poznali v preteklosti ali so splet sodobnih izkušenj in uporabe svežih, prvovrstnih živil iz domačega okolja.
V restavraciji Majerija uporabljajo sezonske sestavine.
Tokrat vam bodo postregli zimsko-pomladni 7-hodni meni, ki sestoji z:~ Kristalizirana pomlad na jogurtu in medu - Sladka stran življenja. ~ Goveji karpačo, začinjen z nežnim kozjim sirom in pomladnimi sadeži- Sveže a lepo uležano meso se z nežno solato stopi v ustih. Ostane okus sira, opraženih pinjol ter sladkih in sočnih sadežev. ~ Koruzni macafizelni z zelenjavno zeliščno karbonaro - Nežni okusi za prijetne trenuke. ~ Hrustljavo zapečene palačinke, nadevane s kremno koprivo - Spremljamo jih z nežno zeliščno omako in divjim paradižnikom,ki jedi še povečata sočnost in obogatita okus. ~ »Zmrznjena solata« - Prijetna osvežitev. ~ Opečene petelinove prsi zložene s paradižnikom, baziliko in kaprami pečen mlad krompir in kaprami, pečen mlad krompir - Hrana za dušo in srce. ~Rabarbarina pita z izborom domačih sladoledov - Zadnja pomladna nevihta.
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "Zagotovo najbolj sezonska, sveža, naravna in dišeča ponudba v Vipavi in na splošno v Sloveniji! Narava te očara in Matej in Nataša črpata prav vse iz nje. Prava izbira za čudovit izlet in kulinarično razvajanje obenem!"Plačajte le 8,90 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Edinstveni oddih v Majeriji, za 2 osebi, vas bo stal le 148,90 €, namesto 212 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 8,90 €, preostalih 140 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Majerija: Spomladanski meni v 7-hodih za 2 osebi -30%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 05 368 50 10 ali 041 405 903 ali info@majerija.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.*Meniji so sezonski in se zaradi tega posamezni hodi lahko spreminjajo.Lokacija ponudnika: Slap 18, 5271 Vipava.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.6.2016 v obratovalnem času restavracije.Predlagamo, da pred nakupom preverite dan termin pri ponudniku.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 140 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Majerija, Matej Tomažič s.p. Lokacija ponudnika: Slap 18, 5271 Vipava Kontakt: 05 368 50 10, 041 405 903 ali info@majerija.si



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.