Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA FILIPOVIĆ, Igrane, Hrvaška - 44 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi, Uporabo žara

VILLA FILIPOVIĆ, Igrane, Hrvaška - 44 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za 2 osebi, Uporabo žara

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite svoje nepozabne počitnice, obiščiteVillo Filipović in spoznajte lepote mirnega in prelepega mesta Živogošće Blato,ki se nahaja na atraktivni lokaciji Makarske riviere. Domače vzdušje,prijaznost in dostopnost domačim in tujim gostom vodi do odličnih rezultatov inustvarjanju novih prijateljstev.


Villa Filipović jezgrajena leta 1980, nepremičnino pa poseduje družina Filipović, ki se ukvarjaže več let s turizmom. Preživite čudovite počitnice na prelepem Jadranskemmorju, v miru in ob odličnih storitvah. Časa, ki ga boste preživeli v vili, seboste spominjali celo življenje.


Apartmaji so opremljeniudobno za popoln počitek po aktivnem dnevu na plaži ali v mestu, imajo lastnokopalnico, gostom pa sta na razpolagi tudi skupna jedilnica in kuhinja.


Nedaleč od hiše senahaja idilična stara dalmatinska vas. V samo 20 minutah hoje boste srečalinešteto dalmatinskih kamenih hiš, ki so nastajale stoletja. Svoje poletnepopoldneve preživite v raziskovanju zgodovine tega mesta, prav tako pa lahkoobiščete tudi kamp Dole, ki se nahaja v prečudoviti naravi in je idealno mestoza rekreacijo, sprehode, vožnje kolesa in družabne športe.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.