Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PRESIDENT ZADAR, Zadar, Hrvaška - 96 EUR - 1x nočitev v Junior Suiti sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL PRESIDENT ZADAR, Zadar, Hrvaška - 96 EUR - 1x nočitev v Junior Suiti sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Udobje, tradicija, čudovito staro središče mestaZadar in odličen hotelski paket za 2 osebi so sestavni del odličnega pobega odvsakdana in recept za popoln odmor na jadranski obali, daleč stran od skrbi inproblemov.


V Hotelu President sovam na voljo 3 enoposteljne sobe, 12 dvoposteljnih sob in 12 apartmajev, vkaterih se bo vsak gost počutil udobno. Sobe so opremljene s pohištvom izmasivnega češnjevega lesa, izdelanega v Biedermeier slogu. Za vsako sobo posebejje pohištvo ročno izdelano po meri, izdelalo pa ga je podjetje Stilles izSlovenije. Tla so okrašena s preprogami Bringhton, ki amortizirajo šume. V vsakemprostoru so telefon, kopalnica, elektronski mini bar, priključek za internet,sef, balkon, senzor za požar in S.O.S. sistem v kopalnicah. Vsi prostori soklimatizirani. Hotel ima tudi integrirani sistem »Inteligentni hotel«, ki senahaja v vsaki sobi. Pri vhodu v sobo se vklopi luč. S kartico gost aktivira vsefunkcije v sobi (električna energija, klima, …), prav tako pa jih tudi deaktivira vsefunkcije.


Zadar, mesto Zlata, jepravi raj sonca, toplega morja, oljk, vina, rib, pesmi, slikovitih naselij shišami iz kamna, z eno besedo – Mediteran. Blaga mediteranska klima in čistomorje sta idealna za pridelavo olivnega olja in zdrave organske hrane, ki si jolahko privoščite v enem izmed vrhunskih zadrskih restavracij. V Zadru lahkonemoteno uživate v lepotah peščenih plaž ter kamnitih in divjih plaž, kjerboste dan preživeli v idiličnem miru, tišini in osami. Zadarsko področje jeznano po številnih manjših otokih in pravih turističnih destinacij za vseljubitelje potovanj. Biser zadrskega arhipelaga so Kornati in istoimenskinarodni park. Mesto ima tudi svojo kolekcijo cerkvene umetnosti, bolj znano kotZlato in srebro Zadra, medtem ko je spomeniška dediščina svetovnega pomena invidna na vsakem koraku.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.