Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE! MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA - 15x40 min LIMFNE DRENAŽE + 15x40min BODY WRAPPING, POMOČ PRI HUJŠANJU IN IZNIČENJU CELULITA! 79% popust na 15 tretmajev 'MORSKA DEKLICA', v Centru lepote IMPERIJA, LJ!

LAST MINUTE! MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA - 15x40 min LIMFNE DRENAŽE + 15x40min BODY WRAPPING, POMOČ PRI HUJŠANJU IN IZNIČENJU CELULITA! 79% popust na 15 tretmajev 'MORSKA DEKLICA', v Centru lepote IMPERIJA, LJ!

79%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Mega Paket za preoblikovanje telesa »Morska deklica«15 tretmajev po 40 minut15 x Strojna limfna drenaža.15 x Body Wrapping.Učinki:
zmanjševanje telesne teže,oblikovanje postave,odstranjevanje maščobnih oblog iz telesa,odstranjevanje toksinov iz telesa,blagodejno vpliva na celo telo in organizem,pospešuje krvni obtok in na ta način preprečuje nastanek vnetnih ven.Limfna drenaža je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa (npr. limfna drenaža na stegnih). Je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit). Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. Je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita.

Body wrapping je že vrsto let preverjena in učinkovita metoda ovijanja telesa s folijo. Je ena izmed najučinkovitejših terapij, ki jih uporabljamo kot pomoč pri hujšanju. Zelo učinkovita je pri zmanjšanju obsega telesa in odpravi celulita. Ob uporabi posebnih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Že po nekaj terapijah se vidno zmanjša celulit, videz pomarančaste kože, obseg, povečata se čvrstost in elastičnost tkiva.
IMPERIJA Center zdravja in lepote "Kozmetični salon Imperija "

Sodoben kozmetični salon ponuja mirno in intimno okolje. Ustvarili smo široko paleto storitev za nego obraza in telesa, ki jih lahko uživate v intimnosti. Kozmetična nega je prilagojena željam in potrebam gostov, seveda pa nikoli ne pozabimo na najvažnejše, skrb za zdravje gosta in njegove kože!
Osebje, ki bo poskrbelo za vas je strokovno izšolano, skrbimo za redna dodatna specialistična izobraževanja in izpopolnjevanja. Sledimo razvoju, ki ga kozmetična veda narekuje v današnjih dneh. Novosti obogatimo z našimi večletnimi izkušnjami in prilagajamo željam uporabnikov.
Uporabljamo izključno profesionalni rabi namenjene kozmetične preparate in vrhunsko negovalno kozmetiko za posebne vrste neg.
Sprostite se in se oddaljite od stresnega vsakdana!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.