Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MASAŽA "SVEŽE POLETJE" V DVOJE (2x75min)! 73% popusta na masažo z mandeljevim oljem z esenco rožmarina, evkalipta in sivke, za PAR, v Studiu Kvadrus, LJ!

MASAŽA "SVEŽE POLETJE" V DVOJE (2x75min)! 73% popusta na masažo z mandeljevim oljem z esenco rožmarina, evkalipta in sivke, za PAR, v Studiu Kvadrus, LJ!

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul >PONUDBA ZAJEMA: MASAŽA SVEŽE POLETJE Z MANDELJEVIM OLJEM Z DODNIMI ESENCAMI ROŽMARINA, EVKALIPTA IN SIVKE, ZA PAR, 2x 75 MIN
TEMELJITO IN ZDRAVILNO OD GLAVE DO PETE Z MASAŽNIMI OLJI!LAHKO SE VEDNO MASIRATA DVA ISTOČASNO PRI NEKATERIH SPECIALNIH MASAŽAH PA JE NA VOLJO LE EN IZVAJALEC, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAmasira vas lahko maserka ali maser, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska oljaOstanite v formi in zdravi, zato si privoščite odlično masažo, ki vas bo pomladila in vam vrnila svežino. Dobro pripravljeno telo pred sončenjem je naravni ščit pred močnimi in napornimi žarki. Vsekakor morate svoje telo pred sončenje zaščiti.
Dobra prekrvavitev, >>uničenje<< nadležnih vozlov bo zagotovo pripomoglo, da se boste poleti počutili dobro, brezskrbno in se sončili brez nadležnih bolečin.

ZAKAJ MANDLJEVO OLJE?
je vsestransko olješčiti, mehča, pomirja in hrani kožoz nanosom mandljevega olja na kožo povečamo cirkulacijovpliva na termo regulacijo celega telesavrača koži prožnost in mehkobohrani kožo in jo ohranja prožno in mladoje primerno za vsak tip kožesodi med odlična olja za sprostitevZAKAJ ROŽMARINOVA ESENCA?
deluje stimulativno na vse čutepospešuje krvni obtok osvežuje kožorazkužujepoživlja in pozitivno učinkuje na miselne proceseker je nadvse pomembna pri masaži bolečih mišicZAKAJ SIVKINA ESENCA ?
deluje blagodejno pri vseh kožnih težavah. deluje izredno tonično na suho, mastno in zrelo kožo. deluje tudi na podkožno tkivo, kožo obnavlja in odpravlja srbečico deluje tudi regenerativnoje primeren za uporabo po britju ter za nego manjših ranic ali opeklin. ZAKAJ EVKALIPTOVA ESENCA ?
hladi in osvežuje koristi pri mišično-skeletnih bolečinahje močan antiseptik, antirevmatik lajša bolečinedelujejo pozitivno na naše dobro počutjeker je naravenzbistri misli in pomaga pri glavobolih


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.