Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lepotni studio Dreams: Egipčanska depilacija celih nog in bikini predela ali pazduh le 20€

Lepotni studio Dreams: Egipčanska depilacija celih nog in bikini predela ali pazduh le 20€

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Punce, pripravite se na poletje! Egipčanska depilacija s sladkorno pasto ali toplim voskom tokrat le 20 €, namesto 29 €. Na voljo predel cele noge in bikini ali cele noge in pazduhi. Depilacija s sladkorno pasto je manj boleča od...



Kaj ponudba vključuje?
Depilacija sladkorno pasto ali toplim voskom.Na izboro predel cele noge in bikini ali cele noge in pazduhi.Prednosti depilacije s sladkorno pasto, pred ostalimi metodami:- naravne sestavine, - manj bolečine, - veliko manjša rdečica, - ni vnetij, - ni razdražene kože, - depilacije nam ne ovirajo krčne žile, popokane kapilare in občutljiva koža- zmanjša se število vraščenih dlačic.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.8.2015.Opis ponudbe
Egipčanska depilacija ali depilacija s sladkorno pasto je depilacija z naravnimi sestavinami kot je sladkor, aloa vera, ognjič in limona. Odlične sestavine in hladni način uporabe je idealen tudi za osebe, ki imajo zelo občutljivo kožo, krčne žile, popokane kapilare in za vse tiste, ki se zaradi dolgotrajne rdečice, morebitnih opeklin in ostalih alergijskih nevšečnosti nastalih zaradi uporabe klasičnih postopkov depilacije z voskom, niso mogle več uporabljati klasičnega postopka depilacije. Zaradi odstranjevanja dlačic v smeri rasti dlak, se dlačice ne bodo vraščale, ni vnetij dlačnega folikla, koža pa bo gladka in mehka. Po več tretmajih je dlačic vse manj, zmanjša pa se tudi število vraščenih dlačic.
Postopek traja cca 30 minut, odvisno od poraščenosti. Dlačice morajo biti dolge najmanj 0,5-1 cm.
Klasična depilacija s toplim voskom je najbolj pogost in zelo učinkovit način odstranjevanja dlačic. Pri tem uporabljamo roll on sistem in trakove. Tudi tu morajo biti dlake dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo. Področje depilacije razkužimo s čistilnim tonikom, ki je vpije maščobo in nečistoče, zato da se vosek dobro oprime kože oziroma dlak.
Po odstranitvi nadležnih dlačic vosek odstranimo s posebnim oljem, pasto pa samo obrišemo s toplo vodo. Nato v kožo vtremo losjon po depilaciji, ki je obogaten z rastlinskimi izvlečki aloe vere in služi negi koži po depilaciji, hkrati pa kožo pomirja in vlaži, ima pa tudi mehčalni učinek.
Plačajte le 4,00 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Depilacija s sladkorno pasto Sapila vas bo stala le 20 €, namesto 29 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4 €, preostalih 16 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Lepotni salon Dreams: Manikura in pedikura s permanentnim lakiranjem le 35 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 051 690 787 ali info@dreams.si.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kavčičeva ilica 64, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno od 31.8.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 16 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Delovni čas od ponedeljka do petka od 7.30 do 20h - samo po naročilu.Po želji (za doplačilo 2 €) depilirano področje premažejo tudi z encimskim premazom ali losjonom za upočasnitev rasti dlak.Prikazna slika je simbolična..O ponudniku:
Ponudnik: Lepotni studio Dreams Kontaktni podatki: 051 690 787 ali info@dreams.si Lokacija ponudnika: avčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.