Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GOLDEN GATE ROOMS, Split, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Posteljnina in brisače

GOLDEN GATE ROOMS, Split, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Posteljnina in brisače

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Split –večno mlado mesto, ki živi v svojem urbanem ritmu. Rooms Golden Gate 4* senahajajo v samem središču Splita, le 400 metrov od Dioklecijanove palače.Mestni muzej Split se nahaja le 400 metrov stran. Najbližje letališče je pravtako letališče Split, ki se nahaja 12 kilometrov nepremičnine.


Vse enote so klimatizirane in imajo televizijo z ravnimzaslonom. Nekatere enote imajo tudi kuhinjo opremljeno s pečico. Vsaka enotaima svojo kopalnico z brezplačnimi izdelki za osebno nego. Posteljnina jevključena v ponudbo. Brezžični internet je zagotovljen.


Duša Splita je Dioklecijanova palača, ki je skupaj zzgodovinskim centrom mesta na seznamu Unescove svetovne dediščine. Katedralasv. Dujma, splitskega zaščitnika, se nahaja v mavzoleju carja Dioklecijana,njena razkošna notranjost pa je tradicionalno zbirališče številnih vernikov inturistov.


Ta turistični, gospodarski in športni center (GoranIvanišević, Blanka Vlašić, Toni Kukoč) regije, ki se nahaja na najtoplejšemobmočju severne obale Sredozemlja, svojo "zeleno dušo" hrani na hribuMarjan, kjer tamkajšnji gozd, tik ob mestu, ponuja prijeten mir na svojihsprehajalnih poteh.


Bogata turistična ponudba, združena z edinstvenim kulturnimnasledstvom, ter številna turistična dogajanja, Splitu dajejo dodaten šarm inga uvršča na seznam mest, ki so idealna dopustniška destinacija skozi celoleto.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.