Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI RISTOVSKI, Ribarica, Karlobag, Hrvaška - 309 EUR - 7x nočitev v studio apartmaju za 4-5 oseb, Posteljnina

APARTMAJI RISTOVSKI, Ribarica, Karlobag, Hrvaška - 309 EUR - 7x nočitev v studio apartmaju za 4-5 oseb, Posteljnina

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Ristovskise nahajajo v majhnem, mirnem mestu 5 kilometrov severno od Karlobaga, točno naglavni obalni cesti Reka-Zadar, pod goro Velebit. Ta položaj je idealen zaizlete. Je blizu otokov Pag in Rab, več nacionalnih parkov (Severni Velebit,Paklenica, Kornati, Plitvice), Zadru …


Okoliške plaže so večinoma skalnate, delno urejene z betonom.Najbližja plaža v bližini hiše ima nekaj proda. Na tej plaži je tudi nekajpodvodnih virov sveže vode, ki je idealna za poletno osvežitev kot neke vrstajacuzzi.


V ponudbi je 8 apartmajev. Apartmaji so novi in klasičnoopremljeni (kuhinja, kopalnica, posoda, rjuhe …). Nekateri imajo pralni stroj,nekateri pa uporabljajo centralni, skupni pralni stroj. Večji apartmaji imajoTV/SAT, ki ga manjši apartmaji nimajo. V hiši je dostop do brezplačnegainterneta. Okoli hiše je na voljo dovolj brezplačnih parkirnih mest. Na zadnjistrani hiše imajo tudi žar, ki je prost za uporabo.


V Ribarici so 3 restavracije (100-500 metrov od hiše) i 1mini market (500 metrov od hiše). V bližini hiše je tudi pekarna ter trgovina ssadjem in zelenjavo. Cesta pri hiši je malo prometna, tako da boste uživali vtišini in miru.


Apartma TIP A je studio apartma, ki ima 18 m² in teraso.Hiša poseduje 4 take apartmaje, 2 sta primerna za 2 osebi, 2 pa sta primerna za3 osebe.


Apartma TIP B je dvoposteljni apartma za 5 oseb. Apartma imajedilnico s posteljo, klimo, kuhinjo, 1 sobo s francosko posteljo, SAT TV,izhod na teraso ter 1 sobo, ki ima 2 postelji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.