Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Medno: Wellness paket ali romantična noč s savnanjem -59%. Vključena steklenica penine!

Hotel Medno: Wellness paket ali romantična noč s savnanjem -59%. Vključena steklenica penine!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za pare ali sveže zaljubljence! Wellness paket ali romantična noč s savnanjem le 49 €, namesto 120 €. Presenetite partnerja z obiskom romantične oaze hotela Medno.



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro wellness paket ali romantična noč s savnanjem:Wellness paket - 59%:zasebna soba s hidromasažnim bazenom in souporaba savn (2 uri),steklenica penine (0,75 l),knjižica presenečenja,brisača ali rjuha in copatki.Paket z nočitvijo -59%:1x nočitev za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi,steklenica penine (0,75 l),savnanje (2 uri),košarica sadja.Obe ponudbi vključujeta:Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2016.Opis ponudbe
Za vse tiste, ki si včasih želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa le v svoj svet. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjem kopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščate v intimnih sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše misli odplavale daleč proč. Romantični večer v dvoje vam pripravimo ob izbranemu vinu in soju sveč. Noč preživite v moderno opremljenih sobah s pridihom domačnosti in prečudovitim pogledom na Alpe.
Hotel Medno se nahaja v mirnem zelenem okolju. Če si želite spočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je to pravi kraj za vas. Hotel Medno na eni strani obdaja gozd, na drugi strani pa nam pogled uide na turkizno reko Savo in zasnežene Kamniško - Savinjske Alpe. Je kraj, ki je ujet med mestom in podeželjem.
Presenetite svojega partnerja z romantičnim wellness oddihom, saj majhne pozornosti štejejo največ.
Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični trenutki v Hotelu Medno, za 2 osebi, vas bo stal le 49 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 10€, preostalih 39 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 39 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Slika 5 je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Medno Kontaktni podatki: 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.