Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Oleander 3*: 3-dnevni pomladanski oddih sredi Strunjanskih solin -50%

Hotel Oleander 3*: 3-dnevni pomladanski oddih sredi Strunjanskih solin -50%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Oleander 3* se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, ki jih lahko občudujete kar med zajtrkom ali večerjo na balkonu. 3-dnevni pomladni oddih v Strunjanu za 2 osebi, že od 99 € namesto 198 €! Lokacija je...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro zajtrk ali polpenzion za 2 osebi. 3 DNI z zajtrkom za 2 osebi -50%:2x nočitev za 2 osebi,2x zajtrk v sobi z balkonom, s pogledom na Strunjanski zaliv in soline.Le 99 €, namesto 198 € za 2 osebi. 3 DNI s polpenzionom za 2 osebi -50%:2x nočitev za 2 osebi,2x polpenzion v sobi z balkonom, s pogledom na Strunjanski zaliv in soline.Le 128 €, namesto 256 € za 2 osebi. Obe ponudbi vključujeta:brezplačna izposoja koles,brezplačno parkirišče,brezplačen brezžični internet.Otrok do 11,99 let biva BREZPLAČNO.*Gostje imajo možnost kopanja v bazenih Talaso Krka Strunjan z 20% popustom na individualne cene kart.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.5. do 31.5.2016.Opis ponudbe
Hotel Oleander 3* se nahaja sredi mirnega in naravnega okolja Strunjanskih solin, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra. Področje Strunjana, kjer se hotel nahaja spada med vibracije zmajevih črt, ki so nekakšen zemeljski energetski meridian. Po njegovih linijah se pretaka energija, ki plemeniti določene funkcije v našem organizmu in nam s tem daje več življenjske moči.
Prav Hotel Oleander 3* se blago dotika vseh zmajevih črt, kar izredno ugodno vpliva na človeka. Prične se energijsko čiščenje, kjer po nekaj dnevih človek začuti večjo sproščenost in umirjenost. Težave z dihanjem izginejo, telo postane lažje in bolj vitalno.
Hotel nudi udobne sobe z raznobarvnimi akcenti, ki simpatično popestrijo izgled sobe. V vseh sobah najdete tuš/wc (s sušilcem za lase), Sat TV, telefon z direktno linijo, sef, klimatsko napravo ter balkon s čudovitim pogledom na Strunjanski zaliv in soline, kar vas bo zagotovo navdušilo.
Popestrita si oddih z izletom v bližnje kraje prečudovite slovenske obale, saj je Strunjan odlična izhodiščna točka! Plačajte le 18 € (vključen zajtrk) ali 26 € (vključen polpenzion) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih v Strunjanu za 2 osebi že od 99 €, namesto 198 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek, pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@hoteloleander.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Strunjan 17, 6320 Portorož.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 2.5. do 31.5.2016.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 81 € (vključen zajtrk) oz. 102 € (vključen polpenzion) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa 0,64 €/dan za otroka (7 -18 let) ob prihodu. Turistična taksa 1,27 €/dan za odraslo osebo ob prihodu.*Otroška doplačila in popusti: Otrok do 11,99 let starosti biva brezplačno (brez storitev), 2 otrok do 11,99 let 50% popusta, otrok od 12. leta naprej na dodatnem ležišču 18 €/dan.Možno doplačilo: 10 €/dan za enoposteljno sobo. 9 €/dan otroška posteljica.14 € kosilo ali večerja.Hišni ljubljenčki do 10 kg 12 €/dan.Check in: od 13:00, Check out: do 10:00 ure.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Oleander 3* Kontaktni podatki: info@hoteloleander.si Lokacija ponudnika: Strunjan 17, 6320 Portorož


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.