Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

AKTIVNO HUJŠANJE Z MINERALNIM POVIJANJEM + KAVITACIJA ZA OBLIKO DOLOČENIH PREDELOV TELESA: 86% popust na vrhunsko kombinacijo tretmajev za hujšanje in oblikovanje postvave, v salonu Phyt's v Ljubljani in Kranju!

AKTIVNO HUJŠANJE Z MINERALNIM POVIJANJEM + KAVITACIJA ZA OBLIKO DOLOČENIH PREDELOV TELESA: 86% popust na vrhunsko kombinacijo tretmajev za hujšanje in oblikovanje postvave, v salonu Phyt's v Ljubljani in Kranju!

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • 1x tretma KAVITACIJE Z MINERALNIM POVIJANJEM, UČINKOVITEM PRI HUJŠANJU
  • Tako se priporoča vsaj 3-5 obiskov!
  • ob nakupu 4 kuponov vam PETEGA PODARIMO

Da ponovno aktiviramo procese, ki uravnavajo nalaganje maščob, sta pomembna kisik in prekrvavitev. Pomagajo nam minerali.
Rezultat je težko napovedati, ker je vsako telo unikatno, vendar pa smo pri naših strankah dosegli zmanjšanje obsega telesa za 1 konfekcijsko številko z le 3 povijanji.

Tretma:
- Izmerimo obseg telesa
- Nanesemo mineralni losjon*
- Povijemo telo v mokre kompresijske povoje in pustimo, da delujejo
- Odvijemo stranko in ponovno izmerimo telo.

Minerali imajo v telesu več funkcij:
- izločajo odpadne snovi oziroma razstrupljajo,
- pospešujejo limfni pretok in mikrocirkulacijo,
- pomagajo pri nastanku kolagena in
- zmanjšujejo nalaganje maščob in celulit.

Mineralno povijanje je podobno bolj poznanemu »Body wrappingu«. Ker pa težimo k naravnim metodam, se plastičnim folijam izogibamo, ker:
- so pridobljene iz surove nafte in običajno
- vsebujejo kemične dodatke kot so Bisfenol A, ftalati, barvila, zaviralce gorenja, antistatične agente…, ki ob stiku s kožo vstopijo v telo, namesto da bi jih iz telesa izločili.

Limfni sistem je sistem limfnih žil, ki poteka ob krvnih žilah. Njegova naloga je odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa. Nepravilno delovanje limfnega sistema se kaže kot otekanje tkiva, slabo počutje, tudi celulit.

Minerali in druge rastlinske sestavine se nahajajo v obliki mineralnega losjona*.
*izdelek ni testiran na živalih
Mikrocirkuacija je izmenjava krvi med tkivi. Kadar mikrocirkulacija ne deluje pravilno, je motena oskrba celice kisikom in hranili, kar privede tudi do prekomernega skladiščenja maščob.

Aktivne sestavine: magnezij: pomaga pri izgorevanju maščob in nastanku kolagena
črni ribez: vsebuje minerale kalij, kalcij, magnezij, fosfor, železo, baker, cink, silicij…, ki pomagajo ustvarjati alkalno okolje in čistijo telo
oslad: zmanjšuje celulit
divji kostanj: izboljšuje prekrvavitev in zastajanje tekočine
cimet: spodbuja cirkulacijo
mentol: hladi
vinska trta: pospešuje krvni obtok in ohranja kolagenska vlakna

Kolagen je beljakovina veznega tkiva. Telo ga tvori samo, vendar z leti vse manj, zato koža postane uvela in vse manj elastična, nepravilnosti, kot je celulit, pa se še bolj poudarijo.

Kavitacijo uporabljamo kot pripomoček pri hujšanju in oblikovanju postave, na primer da oblikujemo in privzdignemo zadnjico.

V praksi kavitacija pomeni razbijanje maščob. Ko poškodujemo membrano maščobnih celic, vsebina steče v medcelični prostor in naprej v jetra, ki jo razgradijo.
Zaradi tega ni priporočljivo, da kavitacija traja dlje kot 20 minut, saj lahko pride do bolečin v trebuhu, slabega počutja…

   
   
   


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.