Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GELIRANJE IN PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO + NEGA ROK IN NOHTOV: 65% popust na geliranje nohtov s poslikavo po izbiri + nega! STUDIO VISIO, LJ! AKCIJA 23€! (vrednost 65€)!

GELIRANJE IN PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO + NEGA ROK IN NOHTOV: 65% popust na geliranje nohtov s poslikavo po izbiri + nega! STUDIO VISIO, LJ! AKCIJA 23€! (vrednost 65€)!

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO po želji (s konicami ali na šablono, bleščice, različne barve, termo geli, pastelni, 3D geli...) + nega obnohtne kožice s kokosovim oljem in nanos hranilne kreme za roke
  • V salonu VISIO imajo že več kot 12 letne izkušnje, se stalno izobražujejo in seznanjajo z novimi trendi
  • ODLIČNO DARILO ZA VAŠO PARTNERKO
  • unovčenje kupona velja vse do 2.07.2016

Obiščite FaceBook stran Studia urejenih nohtov ’VISI0’- https://www.facebook.com/pontevisio

Ponujajo vam kar 100 odtenkov, privoščite svojim nohtkom urejen videz laka, ki kar traja in traja ...Po tretmanu bodo roke urejene, ve pa zadovoljne z utrjenimi nohtki.

Kozmetični studio Visio svojim strankam poleg čudovitih in urejenih nohtkov, ponuja tudi široko paleto barvnih gelov in poslikav. 12-letne izkušnje v nohtni industriji jih uvrščajo med profesionalce, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo s spremljanjem novosti in obiski sejmov doma in v tujini. Veliko let so razvajali stranke v Kopru, s februarjem pa so se preselili na novo lokacijo v Ljubljano (Fužine). Natančneje v frizerski salon FSS Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana.

Roke so ogledalo človeka, naš kriterij za nego vsakega posameznika. Naša skrb za dober videz se namreč prične pri urejenih nohtih, s katerimi izžarevamo še večjo samozavest. Za lepe in urejene nohte je potrebna redna nega, s katero bodo vaše roke vidno negovane in privlačne.

Prepustite svoje roke profesionalnim manikerkam in pridite v kozmetični studio Visio na Fužinah, kjer bodo poskrbeli, da boste z občudovanjem zrle v očarljive nohte, prav takšne, kakršne si jih že dolgo želite.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.