Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

UČINKOVITA TERAPIJA HEKSENŠUS - ZAMRZNJEN VRAT IN HRBTENICA (60 MIN)! 69% popusta na terapevtsko masažo vratu in hrbtenice (45 min) + stimulacija akupulturnih točk (15 min), brez vbodov, v Studiu Kvadrus, LJ

UČINKOVITA TERAPIJA HEKSENŠUS - ZAMRZNJEN VRAT IN HRBTENICA (60 MIN)! 69% popusta na terapevtsko masažo vratu in hrbtenice (45 min) + stimulacija akupulturnih točk (15 min), brez vbodov, v Studiu Kvadrus, LJ

70%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Heksenšus-zamrznjen vrat, boleč ali otrdel vrat lahko povzročijo različni dejavniki. Posledica so težave z gibljivostjo vratu, praviloma v eno smer, ob neprevidnih gibih lahko doživljamo tudi nenadne sunke ostre bolečine. Heksenšus po navadi traja nekaj dni, nekoliko bolj izrazit je zjutraj, stanje pa se povsem normalizira v enem tednu. Pri nekaterih ljudeh se heksenšus rad ponavlja.
Tokrat vam predstavljamo učinkovito terapijo vratu in hrbtenice. Dokler je bolečina še >>topla<<, je smiselno poiskati pomoč v smislu masaže prizadetega mesta. 60 minutna terapija vas bo osvobodila hudih bolečin in vam pomagala, da boste živeli polno življenje.
Heksenšus se pojavi zaradi:
dolgotrajnega sklanjanja nad mizo,slabe drže med branjem, delom za računalnikom, gledanjem tvnepravilne vadbe, hitrega obračanja glavestiskanja glave med ramena, ko nas zebestresa,dolgotrajne vožnje z avtomobilom, letalom,mišične napetostimišične utrujenosti,neudobnega ležišča in vzglavnikaprepiha Stimulacija akupunkturnih točk-brez vbodov, s kovinskim aplikatorjem
Stimulacija akupunkturnih točk se izvaja z kovinskim aplikatorjem in je brez vbodov. Primerna je za reševanje težav kot so:
akutne ali kronične preobremenitvepsihološki stresprekomerna utrujenostneposredna poškodba mišicpodhladitev (zadrževanje na prepihu, klimatska naprava).Mišična vlakna ostanejo v skrčenem ali raztegnjenem položaju in povzročajo lokalno bolečino. S pritiski na posamezne dele mišic dosežemo sprostitev znotraj mišičnih vlaken in zopet omogočimo njihovo normalno gibljivost.
ZA RAZLIKO OD DRUGIH TERAPIJ JE RAHLO BOLEČA, SAJ MED TERAPIJO STIMULIRAMO NAJBOLJ BOLEČO TOČKO V MIŠICI.
Stimulacija akupunkturnih točk-brez vbodov, s kovinskim aplikatorjem;
terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost,povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnicoptimizira gibanje, povečuje mišično moč.Kako poteka?
Maser - terapevt  s kovinskim aplikatorjem deaktivira žareče točke, ki so nastale zaradi preveč obremenjenih mišic.  Na teh točkah se zadrži 30-45 sekund in nato pritisk popusti. To ponovi večkrat.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.