Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

51 % popust za SMOOTHIE MAKER - Pripravite si ZDRAVE SADNE ali ZELENJAVNE NAPITKE, SORBET, SLADOLED ali COCKTAILE kar VSAK DAN :)

51 % popust za SMOOTHIE MAKER - Pripravite si ZDRAVE SADNE ali ZELENJAVNE NAPITKE, SORBET, SLADOLED ali COCKTAILE kar VSAK DAN :)

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Smoothie Maker vam omogoča izdelavo smoothijev, zdravih napitkov, sorbetov, sladoledov in cocktailov na hiter in preprost način. Enostavno si naredite zdrav napitek, v katerega zmešate vaše najljubše sestavine za smoothie, naravni sok ali zelenjavne napitke in že imate pripravljen najboljši napitek za vsak dan!

Sedaj ne boste imeli več izgovorov, da boste preskočili zajtrk, saj boste z mešalnikom hitro ustvarjali zdrave sokove iz sadja in zelenjave, ki vas bodo že zjutraj napolnili z energijo! Zvečer pa boste lahko ustvarili okusne cocktaile ali domači sladoled, s katerim boste očarali vse prijatelje.

#GALERIJA#

Smoothie Maker je naprava, ki bo postala vaš najboljši in najljubši kuhinjski pripomoček. V kompletu boste poleg Smoothie Makerja prejeli tudi 1x majhno posodico, 1x stekleno veliko posodico in 1x posodico za čiščenje rezila in pokrova.

Izberite vam najljubše sestavine, jih narežite na koščke in stresite v priložen kozarec, katerega namestite na Smoothie maker ter obrnite glavo mikserja za 180 stopinj. Sadju lahko dodate nekaj mleka, jogurta ali vode. Pritisnite na stikalo in Smoothie maker vam bo v manj kot 10-ih sekundah zmešal napitek neposredno v kozarcu. Kozarec lahko zaprete s priloženim pokrovom. Čiščenje Smoothie Maker-ja je preprosto, saj ga lahko perete kar v pomivalnem stroju (razen rezila in dela, v katerem je motorček), za čiščenje rezila pa ima priloženo posebno posodico, ki je temu namenjena. V njo vlijemo čisto vodo in zaženemo aparat. Moč vode očisti rezila.

Vsakodnevno si zagotovite dovolj vitaminov in mineralov , s pitjem smootijev in sokov pa boste tudi izboljšali vaše počutje in izgled, zmanjšali prekomerno težo in okrepili imunski sistem.

Za JAGODNI SMOOTHI potrebujete 500 g jagod, 4 dl mleka ali vode, 1 žlico medu, 1 limono in po želji pest ledenih kock. Jagode operete, očistite in jim odrežete peclje. Ožamete limono in sok dodate jagodam, dodate še žlico medu in mleko. Vse skupaj dobro zmiksate. Nato dodate še pest ledenih kock in ponovno zmiksate. Smoothie prelijete v kozarce in postrežete. Kozarce lahko okrasite še s svežo jagodo.

Naj priprava zdravih in okusnih napitkov postane zabavna navada, ki vam bo spremenila življenje na bolje! :)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Cedilo za čaj T TIME cena/kom
OMEJENA KOLIČINA
26500-56 SATISFRY VROč ZR 26500-56...
-13%
OMEJENA KOLIČINA