Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Paket ŠTIRIH obiskov LASERSKEGA odstranjevanja Popokanih žilic "KAPILAR" ali PIGMENTACIJ (obraz, noge, roke, stegna, dekolte...) v IMPERIJA centru na Šmartinski 152 v BTC-ju

Paket ŠTIRIH obiskov LASERSKEGA odstranjevanja Popokanih žilic "KAPILAR" ali PIGMENTACIJ (obraz, noge, roke, stegna, dekolte...) v IMPERIJA centru na Šmartinski 152 v BTC-ju

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Čudovit videz kože brez popokanih žilic in starostnih lis si lahko v tokratni ponudbi zagotovite s pomočjo sodobne laserske tehnologije. V Kozmetičnem salonu IMPERIJA se lahko odločite za odstranjevanje kapilar ali pigmentacij.
Solarne pigmentacije, ki jih imenujemo tudi starostne lise, so pogosto posledica prekomerne izpostavljenosti soncu, zaradi katere se v koži začne kopičiti pigment melanin. Po tretmaju z laserjem se lise same počasi odluščijo s povrhnjice. Tudi kapilare najpogosteje nastanejo zaradi sonca, lahko pa so posledica genskih predispozicij, hormonskih sprememb ali uživanja alkohola.
Laserska terapija je v primerjavi z drugimi metodami za odstranjevanje nepravilnosti hitrejša in učinkovitejša, je pa tudi popolnoma neinvazivna in varna za vse tipe kože. Običajno je postopek potrebno nekajkrat ponoviti, zato so v ponudbi vključeni 3 obiski + 1 obisk GRATIS, po vsaki obravnavi pa boste navdušeni nad rezultati. Ne odlašajte in si na enostaven način povrnite lep videz kože in samozavest, zaradi katere boste kar žareli!
V Kozmetičnem salonu IMPERIJA bodo poskrbeli za vrhunsko nego telesa in obraza. V njihovi ponudbi so najrazličnejše storitve za oblikovanje telesa (kavitacija, anticelulitni tretmaji, body wrapping, presoterapija ...), z laserskimi terapijami pa poskrbijo za čudovit videz kože, saj se lahko pri njih med drugim odločite za odstranjevanje pigmentacij ali kapilar. Za sprostitev telesa in duha pa vam ponujajo različne masaže, ki so najboljše zdravilo proti stresu. Obiščite jih in se sami prepričajte o njihovi strokovnosti in prijaznosti, saj se bodo vedno maksimalno potrudili, da boste njihov salon zapustili zadovoljni in nasmejani!
V današnji ponudbi boste prejeli 3 obiske laserskega odstranjevanja nepravilnosti po izbiri: 
1.) odstranjevanje kapilar na licih, nosu, golenih ali stegnih ALI 
2.) odstranjevanje pigmentacij na obrazu, rokah, dlaneh ali dekolteju. Brezplačno pa boste prejeli 1 dodaten obisk! Tretmaji se izvajajo enkrat tedensko. Priporočljivo je opraviti 2-6 tretmajev.
Lasersko odstranjevanje je učinkovita in neinvazna terapija, ki prinaša hitre rezultate. Nič več popokanih žilic ali starostnih lis! Tretma je varen, primeren za vse starosti in tipe kože. Ponovno boste imeli čudovit naravni videz in nič več ne boste bili slabe volje in nezadovoljni zaradi motečih nepravilnosti na vaši koži.
Imejte tudi vi kožo brez nepravilnosti in zablestite v svoji naravni lepoti!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.