Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MARINA, Krk, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v luksuzni sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL MARINA, Krk, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v luksuzni sobi s pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Boutique Hotel Marina4*, najekskluzivnejši objekt v hotelski verigi Hoteli Krk d.o.o., se nahaja naizjemno atraktivni poziciji, v samem središču mesta Krk. Leta 2008. Je bilhotel preurejen v moderni in luksuzni hotel, ki lahko ustreže tudinajzahtevnejšim strankam.


Hotel razpolaga s 10luksuzno urejenih nastanitvenih enot s pogledom na morje, ki so opremljene sklimo, mini barom, LCD TV/SAT, telefonom, sefom, brezžičnim internetom,sušilcem za lase, naravno kozmetiko, kopalnim plaščem in copati.   

V sklopu hotela se nahaja ekskluzivna gurmanska restavracija Marina, kjer se lahko ob prijetnem vzdušju prepustite gastronomskim užitkom hrvaške in mednarodne kuhinje.   


Krk je mesto zbogato kulturno in zgodovinsko dediščino in je zaradi svojega položaja odličnoizhodišče za obisk številnih znamenitosti na otoku Krk. Ponuja široko paletovrhunskih lokalnih proizvodov in specialitet ter različne gastronomskemanifestacije. Tudi v hotelu Marina organizirajo tematske gurmanske ponudbe, kiso vezane za te manifestacije (dnevi špargljev, domače jagnjetine, lignjev, figitd). Takrat lahko poizkusite posebne tradicionalne jedi ter inovativnerecepte.

V bližini hotela se nahajajo plaže, sprehajališča in kolesarske steze, v poletnih mesecih pa je gostom omogočena uporaba zunanjega bazena in ostalih vsebin hotelskega naselja Dražica, ki je 800 metrov oddaljen od hotela Marina.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.