Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MESEC ZALJUBLJENIH V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 114 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk »Art of Breakfast«

MESEC ZALJUBLJENIH V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 114 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk »Art of Breakfast«

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najbolj romantičen hotel na Hrvaškem po izboru Luxury Travel Guide, Hotel Phoenix, najboljši kontinentalni hotel s 4*, je pozorno pripravil vse podrobnosti za vaš mesec zaljubljenih! V mesecu zaljubljenih preživite 2 čarobna dneva, 1 čudovito noč in uživajte v romantični večerji za Valentinovo ter se sprostite v wellness & spa oazi ob 20% popustu na masažo! 


Hotel Phoenix Zagreb s štirimi zvezdicami, se nahaja v zagrebški vzhodni poslovni coni, od središča mesta in turističnih znamenitosti je oddaljen 15 minut, od železniške ter avtobusne postaje 5 minut, od letališča pa 15 minut. Ima tud odličen pristop do avtoceste. Udobna soba, prefinjena kulinarična doživetja, izvrstne sladice, božanske Wellness&Spa storitve, bar s široko izbiro cocktailov in še veliko več čaka samo na vas in vašo družbo v hotelu Phoenix. Prekrasne sobe so opremljene z modernim pohištvom in so namenjene parom, ki se želijo oddahniti od vsakdana ter preživeti romantičen vikend v prestolnici Hrvaške.


Vsako mesto podobno Zagrebu skriva veliko posebnosti, od čudovitih ulic do bleščečih nakupovalnih središč, od majhnih kavarn in slaščičarn do izvrstnih restavracij, koncertnih dvoran, velikih športnih dogajanj, parkov in sprehajališč. Sprehodite se po zgodovinskih lokacijah, uživajte v arhitekturi in opazujte odvijanje zgodovine pred vašimi očmi. Seveda, občutite utrip hitrega vsakdana in se spočijte ob kulinarični ali nakupovalni ponudbi.


Hotel se nahaja na glavni cesti, 700 m od obvoznice proti centru Zagreba (15 min z avtom). V bližini se nahajajo nakupovalna središča: City centar East (5 min z avtom); Garden Mall (10 min z avtom); Ikea (10 min z avtom) ter druge zanimive lokacije: Maksimirski park (ZOO, stadion), svetišča Marije Bistrice, Aquapark Adamovec (5 min z avtom).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.