Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GRAND HOTEL SAVA****SUPERIOR - KRONO PREHRANA, DR. GRIFING, Rogaška Slatina, Slovenija - 354 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi Classic za 2 osebi, Prost vstop v hotelski bazen in savne

GRAND HOTEL SAVA****SUPERIOR - KRONO PREHRANA, DR. GRIFING, Rogaška Slatina, Slovenija - 354 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi Classic za 2 osebi, Prost vstop v hotelski bazen in savne

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se čarom Rogaške in doživite kraljevsko razvajanje v prestižnih sobah Lux in Superior kot malo kje. S cvetočim parkom in zeleno naravo obdan hotel vam nudi pravo sprostitev. V hotelu vas pričakuje prijazno osebje, ki bo poskrbelo za vašo dobro počutje in nepozabna doživetja. V odlično Megabon ponudbo sta vključeni 2 nočitvi s polpenzionom za 2 osebi in še veliko dodatnih storitev! Prepustite se čudovitem razvajanju, ki vas pričakuje v Grand Hotel Sava!


Edinstvena rešitev za zdravje vašega telesa. Svetovno znano in 100-odstotno uspešno metodo krono prehranjevanja, ki ponuja individualen program prehrane za trajno reševanje zdravstvenih težav, prakticira že več kot 60.000 zadovoljnih strank. Odslej individualen program krono prehrane tudi v Sloveniji! Krono prehrana Dr Gifing je način prehranjevanja s katerim boste brez težav in odrekanja izgubili odvečno težo in dosegli optimalno sliko zdravja. V primeru, da nimate težav s težo, boste z individualnim nutricističnim načrtom izboljšali zdravje in s tem tudi splošno psiho fizično počutje. Že v nekaj tednih boste opazili spremembe - imeli boste veliko več energije, izboljšala se bo kvaliteta spanca, vaša koža bo bolj čista in prožna, izboljšala pa se bo tudi kvaliteta vaših las. Pri Dr Gifing programu krono prehrane ne gre le za izgubo teže, temveč za upočasnitev procesov staranja v vašem telesu. Bi radi v svoje življenje vrnili mladostno energijo? Bi na zdrav in enostaven način užili mladost? Pridružite se nam v Dr Gifing centru za krono prehrano in pomlajevanje v Rogaški! 


V hotelu se boste prepričali, da je bivanje v Grand hotel Sava nekaj posebnega, nekaj, kar vas bo sprostilo in napolnilo z dodatno energijo.  Še posebej, če ga boste kombinirali z zdravilnimi dotiki maserjev, objemi termalne vode, gurmanskimi užitki v restavracijah in sladkimi  dobrotami kavarne in slaščičarne Cappuccino ali Imperial. Za vse našteto pa bo poskrbelo osebje, kateremu ni vseeno, kako se pri njih počutite in s kakšnimi vtisi se boste poslovili. Ne samo, da želijo izpolniti vaša pričakovanja, želijo jih preseči in vas prepričati, da se je vredno vrniti nazaj!

Opremljenost Superior sob: 21m2 - kopalnica (s tušem ali kadjo), WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-fi, večina sob z balkonom ter sobe s povezanimi vrati. 
Opremljenost Lux sob: od 21m2 – 25m2 – prenovljene s kopalnico (s tušem): WC, LCD TV, radio, telefon, mini bar, sef, kopalni plašč, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, večina sob z balkoni.

Grand hotel Sava ponuja še:
penzionsko restavracijo Kristal s 250 sedeži, samopostrežnim bifejem in SHOW COOKINGOM; a΄la carte restavracijo Kaiser, bar Lobby, najboljše slaščice v hotelu boste lahko poskusili v Cappuccino baru in kavarni Imperila; kongresni center, frizerski salon, Sava Shop (trafika), Fashion Shop,  Wellness center Spa & Beauty, Roi Medico.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.