Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozaben 1-dnevni izlet v ROMANTIČNE BENETKE + vožnja z ladjico Punta Sabbioni - Benetke - Punta Sabbioni z goHolidays

Nepozaben 1-dnevni izlet v ROMANTIČNE BENETKE + vožnja z ladjico Punta Sabbioni - Benetke - Punta Sabbioni z goHolidays

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Obiščite mesto na vodi v času, ko je najmanjša verjetnost dežja. Sprehodite se po čudovitem Markovem trgu, obiščite ulice, kjer sta se nekoč sprehajala Marco Polo in Casanova ter izvedite kaj je to Bauta. Morda še skok do otočkov Murano in Burano v slavni beneški laguni...
PROGRAM
Odhod proti Italiji. Na poti boste izvedeli veliko zanimivosti o Italiji in Benetkah. Z avtobusom se boste pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do bližine centra mesta. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice... Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa ponujajo še panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). Okoli 19h odhod proti domu, kamor boste prispeli v večernih urah.
Preživite čudovit dan v romantičnem mestu, kjer se boste sprostili in začutili kako se domišljija, resničnost in sanje prepletajo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.