Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Izjemno VPOJNA ČUDEŽNA BRISAČA za LASE, katera vam bo skrajšala čas sušenja in feniranja + BREZPLAČNA POŠTNINA

Izjemno VPOJNA ČUDEŽNA BRISAČA za LASE, katera vam bo skrajšala čas sušenja in feniranja + BREZPLAČNA POŠTNINA

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Čudežna brisača,  s katero si boste skrajšali čas sušenja, bo postal edinstven in nepogrešljiv pripomoček v vaši kopalnici. Priročni del prtljage pa bo postala predvsem, ko se boste odpravili na počitnice ob morju ali v kakšne toplice. 
Izdelana je iz posebno finih mikrovlaken, ki imajo izjemno moč vpijanja vode v zelo kratkem času. Tudi, ko je brisača popolnoma prepojena z vodo ne kaplja. Primerna je za sušenje tako dolgih kot kratkih las, še posebej pa jo boste cenile dame z daljšimi lasmi. Poskrbi, da so lasje zelo hitro suhi in sušenje las s sušilnikom bo postalo hitrejše ali pa to sploh več ne bo potrebno. 
Čudežna brisača je posebno oblikovana za zelo enostavno uporabo. Glavo le nagnete naprej, da lasje visijo, nato ovijete brisačo okoli glave in las, jo pričnete zavijati toliko časa, dokler se tesno ne oprime vaše glave ter jo le pritrdite na zatilju glave z gumbkom. Posebnost brisače je predvsem tudi v tem, da se, enkrat ko je nameščena, ne bo „razdrla“ kot pri običajnih brisačah in je ne bo potrebno ponovno nameščati.
Brisače so tudi zelo raztegljive zato so tudi tako zelo prilagodljive. 
Prepričala vas bo tudi izjemna nežnost in mehkoba brisače. Prijazna je koži in lasem, saj nam pogosto sušenje las s sušilnikom lahko zelo poškoduje lase in kožo. 
Torej ne le, da nam prikrajša dragoceni čas, ampak nam tudi ponuja bolj prijaznejše sušenje las.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Žlica za čevlje SLIP
OMEJENA KOLIČINA