Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Dobrna, Studio Tisa: 3-urni zasebni zakup savne ter kosilo ali večerja za 2 osebi -50%

Terme Dobrna, Studio Tisa: 3-urni zasebni zakup savne ter kosilo ali večerja za 2 osebi -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privošči sebi in svoji boljši polovici trenutke romantične sprostitve in miru. 3-urni zasebni zakup savne v Studio Tisa ter kosilo ali večerja v restavraciji Hotela Vita tokrat le 45 €, namesto 90 € za 2 osebi! Vsak petek in...



Kaj ponudba vključuje?
3-urni zakup savne studio Tisa (Hotel Park 3*) za 2 osebi,kosilo ali večerja (glavna jed, solatni bar, sladica) v caffe&restaurant May v Hotelu Vita za 2 osebi,vsak petek in soboto živa plesna glasba v Caffe & Restaurant May,parkirišče tik ob hotelu.Možna doplačila:Čokoladni Fondu (za 2 osebi) 6 €,narezek (mesni ali sirni za 2 osebi) 11 €,zlata penina (0,75 l) 24 €,srebrna penina (0,75 l) 22 €.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 3.4.2016.Opis ponudbe
Ljubitelji savne dobro vemo, koliko pozitivnih učinkov ima savnanje na naše telo in duha. Sprostita se skupaj v Studiu Tisa, ki vama ponuja kar 3-urni zasebni zakup savne, kjer bosta imela urice sprostitve samo za vaju.
V energijskem okolju Hotela Park se v Savna Studiu Tisa prepustita trenutkom miru in sprostitve, poiščita notranjo sprostitev in novo življenjsko moč. V Centru revitalizacije in regeneracije se boste obiskovalci lahko razvajali v dvoje v finski savni s temperaturo 75 stopinj Celzija, kjer vlažnost zraka doseže 25%, in v turški savni s temperaturo 45 stopinj Celzija in 75% vlage v zraku.Ob doplačilu se lahko posladkata tudi s čokoladnim fondijem, mesnim narezkom ali pa nazdravita na vaju s srebrno ali zlato penino.
Po razvajanju pa se vama bo prileglo kosilo ali večerja v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*. Postregli vam bodo s ponudbo mesnih jedi, solatnih krožnikov, okusnih ciabatt z dodatki, testenin in naših domačih sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. V ponudbo je namreč vključeno kosilo ali večerja z glavno jedjo, solato in sladico.
Terme Dobrna veljajo za ene najsodobnejših zdraviliško-turističnih središč v Sloveniji. Zdravilišče s kar 600-letno tradicijo združuje naravne danosti in sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma.
Plačajte le 7 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-urni zakup savne studio Tisa za 2 osebi, z vključenim kosilom ali večerjo vas bo stal le 45 €, namesto 90 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostalih 38 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna je predhodna rezervacija pri ponudniku 2 dni pred koriščenjem ponudbe na 03 78 08 110 ali info@terme-dobrna.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 3.4.2016.Možna doplačila:Čokoladni Fondu (za 2 osebi) 6 €,narezek (mesni ali sirni za 2 osebi) 11 €,zlata penina (0,75 l) 24 €,srebrna penina (0,75 l) 22 €.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 38 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Dobrna Kontaktni podatki: info@terme-dobrna.si ali 03 78 08 110 Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.