Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VALENTINOVO V HOTELU PARK LOVRAN, Lovran, Hrvaška - 137 EUR - 2x polpenzion za 2 osebi in nočitev v dvoposteljni sobi Standard, Uporaba spa cone 1 h za 2 osebi

VALENTINOVO V HOTELU PARK LOVRAN, Lovran, Hrvaška - 137 EUR - 2x polpenzion za 2 osebi in nočitev v dvoposteljni sobi Standard, Uporaba spa cone 1 h za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V enem najlepših mestec v Kvarnerju vas željno pričakuje Hotel Park. Njegove štiri zvezdice obljubljajo maksimalno udobje v bližini slovenske meje, osebje pa je znano po svoji prijaznosti, ustrežljivosti in individualnem pristopu do želja gostov. Skratka, vsi razlogi so tu, da skočite v Hotel Park na malce morskega razvajanja!


Hotel Park v Lovranu je bil zgrajen že leta 1915, vendar je doživel celovito prenovo leta 2005, ko je znova odprl vrata kot hotel s štirimi zvezdicami. Uživajte vhotelskem bazenu, sprostite se in doživite popolno doživetje oddiha ter nakratko pozabite na svoje skrbi v SPA coni, v fitnessu pa se aktivirajte!


Hotel je znan po tem, da dajejo poudarek na prijaznosti instrokovnosti osebja ter na visoko kakovost storitev. Uživajte v čistem zraku, vlepi in mirni naravi, v odlični hrani in idili majhnega kvarnerskega mesteca.Lovran je znan po izvrstnih klimatskih pogojih, bogatimediteranski vegetaciji in gastronomski paleti za vse okuse, nekatere lovranskerestavracije pa pripadajo samemu vrhu hrvaških restavracij. Ljubitelji sonca inmorja bodo navdušeni nad čistočo morja ter številnih zalivov in prodnatih plažv Lovranu in v bližini. Najbolj znane so Peharovo (400 m) inMedveja (2 km). Lovran je tudi odlična izhodiščna točka zarazlične aktivnosti (sprehajanje, plavanje, pohodništvo, itd.) ter izlete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.