Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Sejem HRANE in VINA - 1 dnevni izlet v Pordanone + nakupovanje v Outletu Villese z agencijo MM Turist

Sejem HRANE in VINA - 1 dnevni izlet v Pordanone + nakupovanje v Outletu Villese z agencijo MM Turist

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Že veste kaj boste vaši dragi pripravili za Valentinovo? Bi tokrat na Valentinovo namesto s cvetjem in čokolado vašo boljšo polovico presenetili z nepozabnim izletom v Italijo? Ste veliki ljubitelj hrane?
Nepozaben izlet v Pordenone in obisk odličnega sejma hrane in vina bo vsekakor pobožal vaše brbončice! Poleg izleta pa vas na koncu čaka še shopping v Outletu Villese, seveda! 
Program potovanja: Ljubljana - Pordenone
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Odpeljali se bomo proti Italiji, mimo Portogruara v Pordenone, kjer bomo obiskali sejem CUCINARE. Sejem je posvečen hrani, vinu in kuhinjskim pripomočkom. Namenjen je ljubiteljem kuhanja in dobre hrane. Zase bodo nekaj našli tako profesionalni kuharji, kot tudi ljubiteljski in vse skrbne gospodinje. Razstavljavci bodo poskrbeli za številne pokušine. Ogledali si boste lahko številne kuharske predstavitve. Popoldne sledi krajši sprehod po mestnem jedru Pordenona, ki leži ob reki Noncello. Sprehodili se bomo po ulici Corso Vittorio Emanuele II. In videli mestno hišo, cerkev nekdanjega frančiškanskega samostana in cerkev sv. Jurija, ki se ponaša z mogočnim zvonikom. Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu in se ustavili še v največjem nakupovalnem središču SZ italije, v Villesu, ki se ponaša s 175 trgovinami. Po nakupovanju pa bo sledil povratek proti domu, kamor je predviden prihod  v večernih urah.
Pohitite in si rezervirajte svoj kupon še danes, valentinovo je že blizu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.