Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Phoenix 4*: Romantična SPA pravljica v ekskluzivnem hotelu v Zagrebu, do -61%. Vključena Valentinova večerja s 5 hodi in bogat wellness program!

Hotel Phoenix 4*: Romantična SPA pravljica v ekskluzivnem hotelu v Zagrebu, do -61%. Vključena Valentinova večerja s 5 hodi in bogat wellness program!

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nepozabno razvajanje v mesecu zaljubljenih v najbolj romantičnem hotelu v hrvaški prestolnici. Namestitev v čudoviti dvoposteljni sobi, Art zajtrk, 5-hodna gurmanska večerja ob svečkah, wellness program v wellness & SPA oazi ter...



Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih za 2 osebi. 2 DNI v najbolj romantičnem hrvaškem hotelu -58%:1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x bogat samopostrežni zajtrk »Art of breakfast« za 2 osebi.1x Valentinova večerja* s 5 hodi za 2 osebi.Le 109 €, namesto 260 € za 2 osebi. 3 DNI v najbolj romantičnem hrvaškem hotelu -61%:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk »Art of breakfast« za 2 osebi,1x Valentinova večerja* s 5 hodi za 2 osebi.Le 159 €, namesto 414 € za 2 osebi. Obe ponudbi vključujeta:sladko presenečenje na vzglavniku ob prihodu,romantični wellness program za 2 osebi: vstop v luksuzni Wellness & SPA center in najem pokritega počivalnika (120 min); finska savna, hidromasažni bazen in jacuzzi, prostor za sprostitev, kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki.brezplačni Wi-Fi,brezplačno parkirno mesto.Zajtrk vam po naročilu lahko postrežejo tudi v sobo.*Meni Valentinove večerje je naveden v Opisu ponudbe.Proti doplačilu in predhodni rezervaciji je možna tudi romantična dekoracija sobe.*Lifestyle Concierge Manager in svetovanje in skrb za goste.UGODNOSTI za kupce Mestoidej: 1x kupon za 20% popust na pijačo v hotelu. 1x kupon za 20% popust na masaže. Priporočamo 30-minutne masaže za 1 osebo: Choco masažo za le 18 € namesto 23 €, Phoenix masaža le 20 €, namesto 25 € ter aromaterapijo hrbta, vratu in ramen le 23 € namesto 28 €.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 28.2.2016.Opis ponudbe
Hotel Phoenix 4* v Zagrebu z luksuzno opremljenim Wellness & SPA centrom je zagotovo najbolj romantičen hotel v Zagrebu, kjer boste takoj občutili posebno intimno ter toplo atmosfero, saj je vsak detajl skrbno odmerjen, hotelsko osebje pa je posebej predano in pozorno do vsakega gosta... Razvajali vas bodo v čudovitih dvoposteljnih sobah ter z 120-minutnim romantičnim wellness programom v luksuzno opremljenem wellness & SPA oazi, ki nudi sproščanje v finski savni, hidromasažnem bazenu temperature 35°C, bazenu z možnostjo protitočnega plavanja temperature 28°C, vodni in zračni masaža ter svetlobni terapiji. Za počitek pa so vam na voljo sprostitveni prostori s prijetno glasbo in kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki ter uporaba telovadnice s premium Technogym vadbeno opremo in napravami za raztezanje. Gosti Mestoidej boste deležni še dodatnega 20% popusta na posebno izbrane masaže! Poleg razvajanja v SPA-ju so znani tudi po odlični kulinariki. Za vas so pripravili poseben 5-hodni Valentinov meni, ki bo poskrbel, da bo vajino razvajanje zares nepozabno. Prav tako pa so vam tudi 20% popust na pijačo.
*Valentinov menu:
- Popoln začetek: Penina s sadjem- Your Special Date: Fromage Fort na aromatiziranem toastu- Love Story: Istrski fuži s tartufi- Original Sin: Juničin biftek v rožmarinu prekrit z božansko Shiraz & Chocolate omako- Tango v Parizu: Filet mignon v Parsienne omaki na posteljici od batat (sladki krompir)- Čokoladni Afrodizijak: Sladki čokoladni poljubi na čokoladnih snežinkah.V kolikor boste v hotelu bivali 13.2.2016, boste lahko uživali in si ogledali še Poročni sejem, ki ga Hotel Phoenix gosti prav tisto soboto!
Izberite željni paket za 2 ali 3 dni ter obudite romantiko in se razvajajte v družbi boljše polovice - kot nalašč za mesec zaljubljenih! Plačajte le 18 € (2 DNI) ali 29 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Popolna Valentinova romantična SPA pravljica z vključeno 5-hodno večerjo v Hotelu Phoenix 4* v Zagrebu, za 2 osebi, že od 109 €, namesto 260 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 18 € oziroma 29 €, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku vsaj 3 dni pred prihodom na hotel@phoenix.hr ali 00385 (0) 1 2006 333.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Doplačila: Turistična taksa: 0,8€/dan oz. 6 HRK €/dan.Hišni ljubljenčki so dovoljeni ob predhodnem dogovoru s hotelom.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 29.2.2016.1 oseba lahko kupi največ 2 potrdila o ekskluzivni ceni in si podaljša oddih. Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.V kolikor boste v hotelu bivali 13.2.2016 boste lahko uživali in si ogledali še Poročni sejem, ki ga Hotel Phoenix gosti prav tisto soboto!Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 91 € (2 DNI) ali 130 € (3 DNI).Proti doplačilu v višini 20 € in predhodni rezervaciji je na voljo tudi romantična dekoracija sobe.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Phoenix 4* Kontaktni podatki: hotel@phoenix.hr ali 00385 1 2006 333 Lokacija ponudnika: Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.