Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

1. MAJ NA KRKU - HOTEL DELFIN, Omišalj, Krk, Hrvaška - 199 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

1. MAJ NA KRKU - HOTEL DELFIN, Omišalj, Krk, Hrvaška - 199 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Delfin boste našli v mirnem predelu mesta Omišalj, na otoku Krku. Obkrožen je z bogatim sredozemskim rastlinjem in leži le 20 metrov od morja. Center mesta je le dober  kilometer stran, blizu pa sta tudi avtobusna postaja (1 km) in letališče (3 km). 


Omišalj je mesto, ki leži v bližini znanega mosta na Krku, kjer se bogata kulturna in zgodovinska dediščina raztezata vse do prazgodovine. Hrvati so poselili otok v 7. stoletju. V srednjem veku je Krku vladalo več princev, med katerimi so bili najbolj znani Frankopani, ki so ogromno pripomogli k promociji hrvaškega jezika in ohranjanju kulturne dediščine. Po Napoleonu je otok močno napredoval na področju izobrazbe, zdravstva in ekonomije. Ob koncu 19. stoletja je Omišalj sprejel svojo prvo skupino obiskovalcev; od takrat se je otok močno razvil kot turistična točka. 


Hotel Delfin razpolaga s 48 sobami ter ima veliko restavracijo, dvigalo, bar s teraso, brezplačno parkirišče za goste hotela in otroško igrišče. Krk je znan tudi po zgodovinskih muzejih in številnih prireditvah, ki se odvijajo skozi celo leto. Zaradi živahnega dogajanja, odlične lege in blagega mediteranskega podnebja je Omišanj ena najbolj obiskanih destinacij na otoku Krku. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.