Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3X60 MINUT TERAPEVTSKE ROČNE LIMFNE DRENAŽE PO DR- VODDRU: 65% popust na edinstveno terapijo, ki jo uporabljamo tako v medicinske kot v kozmetične namene, v Masažnem salonu Pilon, na Celovški, za NEVERJETNIH 52€ (vrednost 150€)!

3X60 MINUT TERAPEVTSKE ROČNE LIMFNE DRENAŽE PO DR- VODDRU: 65% popust na edinstveno terapijo, ki jo uporabljamo tako v medicinske kot v kozmetične namene, v Masažnem salonu Pilon, na Celovški, za NEVERJETNIH 52€ (vrednost 150€)!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • 3 OBISKE PO 60 MINUT TERAPEVTSKE ROČNE LIMFNE DRENAŽE PO DR. VODDRU (60 min)

Tokrat vam v paketu ponujamo 3 obiske terapevtske ročne limfne drenaže po dr. Voddru. To je edinstvena terapevtska metoda, ki jo uporabljamo tako v medicinske kot v kozmetične namene. Tehnika temelji na nežnih, polkrožnih, črpalnih gibih, ki stimulirajo limfni tok. Nežni gibi in tkivu prilagojen pritisk, poleg terapevtskih učinkov tudi umirjajo živčni sistem.

Ročno limfno drenažo priporočamo vsem po operativnim pacientom, predvsem kadar je poškodovan limfni sistem (odstranitev bezgavk), povzročene obsežne brazgotine, močne otekline, ipd. Zmanjšuje tudi kronične bolečine (mrzla rama, epicondilitis, migrene,..) absolutno pa je priporočljiva v nosečnosti (zatekanje nog), pri težavah z verikoznimi venami, kot preventiva pri delu stoje,…. V veščih in izurjenih rokah limfterapevta, postopek daje odlične rezultate, saj procesi čiščenja trajajo še nekaj ur po koncu tretmaja in tako zagotavljajo dolgotrajne rezultate.

Iz omenjenih razlogov je zelo priporočljiva tudi kot podpora shujševalnim dietam, saj pripomore k hitrejšemu krčenju kože. Spodbuja odpravljanje strupov in odvečnih snovi (tudi maščobe) iz podkožja, ter pospešuje proizvajanje kolagenskih vlaken, kar pripomore k boljši elastičnosti kože.

Mesto obravnave je odvisno od želja in problemov stranke. V primeru po operativnih in zdravstvenih težav je priporočljivo na prvi posvet prinesti čim več informacij o preteklem zdravljenju in trenutnem stanju.

  • OBIŠČITE FACEBOOK ZRUŽENIH PORTALOV, E-KUPON.SI ® - TUKAJ IN IZKORISTI.ME ® - TUKAJ !!!
  • OGLASNO SPOROČILO!
  • HAIRCLINIC SLOVENIA! PRIJAVITE SE NA NEOBVEZUJOČ PREGLED IN POSVET GLEDE PRESADITVE LAS IN ODPRAVITE PLEŠO ZA VEDNO!
  • ZAGOTAVLJAMO 100% USPEH!
  • PIŠITE NAM NA hairclinic.slovenia@gmail.com ali info@e-kupon.si in na pustite svoje podatke in poklicali vas bomo nazaj!
  • https://www.facebook.com/hairclinicslovenia

 

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.