Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOLIDAY INN BRNO, Brno, Češka - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 odrasla in največ 2 otroka do 12. leta starosti, Bogat samopostrežni zajtrk za 2 odrasla in največ 2 otroka do 12. leta starosti

HOLIDAY INN BRNO, Brno, Češka - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 odrasla in največ 2 otroka do 12. leta starosti, Bogat samopostrežni zajtrk za 2 odrasla in največ 2 otroka do 12. leta starosti

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Holiday Inn hotel Brno je hotelski kompleks, ki nudi namestitev na visokem nivoju. Odlični rezultati in posebna skrb za goste so prinesle hotelu Holiday Inn Brno šest nagrad za odličnost kakovosti (’Quality Excellence award’) in dve nagradi ’Torchbearer’ s strani Mednarodnega združenja hotelov. Nahaja se v bližini sejemskega in razstavljalskega kompleksa Velethry Brno.


Hotelska zgradba je oblikovana v obliki črke V. 5 nadstropij ponuja nastanitev v 200 dvoposteljnih sobah z vsem udobjem in konferenčno dvorano s kapaciteto do 600 oseb. Hotel Holiday Inn Brno je zato odlična izbira za vse vrste dogodkov; od majhnih seminarjev do velikih mednarodnih konferenc. Hotel na dogodkih nudi široko ponudbo storitev – od nastanitve do gostinskih storitev, organizacije prevajalskih storitev ter upoštevanja vseh specifičnih zahtev, ki bi jih imeli organizatorji dogodkov.


Hotel gostom nudi tudi brezžično internetno povezavo na javnih mestih, preko direktne povezave v hotelsko omrežje (LAN) pa po vsem hotelu ter v konferenčni dvorani (osnovna povezava je vključena v ceno sobe).


Vse sobe in skupni prostori izpolnjujejo najvišje zahteva glede varnosti ter protipožarne zaščite. Vsi sistemi so redno pregledani. Izobraževanje osebja na tem področju se izvaja na sistemski ravni na podlagi trenutno veljavnih standardov ter tudi na podlagi mednarodnih standardov verige hotelov Holiday Inn.


Naši profesionalni natakarji vam bodo ponudili izjemne kulinarične izkušnje v tihem in prijetnem okolju. Odkrijete lahko nekaj skrivnosti lepe umetnosti kuhanja, medtem ko naši kuharji pripravljajo vaš obrok pred vašimi očmi. Netradicionalna priprava tradicionalnih sestavin temelji na tradicionalni Češki in Moravski kuhinji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.