Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMA ČEBELARJEVA HIŠKA, Podčetrtek, Slovenija - 112 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 5 oseb, Kopanje v bazenih Wellness centra Termalija in Hotela Breza

APARTMA ČEBELARJEVA HIŠKA, Podčetrtek, Slovenija - 112 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 5 oseb, Kopanje v bazenih Wellness centra Termalija in Hotela Breza

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vas morda mika preživeti nekajsprostitvenih dni v topli leseni brunarici in toplicah, kjer bi lahko uživali vbazenih, se sproščali v savnah, se zabavali na toboganu ali pa greli kosti vmasažnem bazenu? Se vam po celodnevnem kopanju še da voziti več desetkilometrov do doma? Si želite nekajdnevni popolni odklop od dela in obveznosti? Izkoristite 25%popust na 3-dnevni oddih v apartmaju v kampu Natura: 2 x nočitev za do 5 oseb.Privoščite sebi in svojim najdražjim sprostitveni oddih v Apartmaju»Čebelarjeva hiška«.


Vse to so si v ČebelarstvuŠauperl želeli tudi sami in si zato kupili in uredili Apartma »Čebelarjeva hiška«, ki ga zdaj ponujajo tudi vam. Čebelarjevahiška se nahaja v kampu Natura ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna vPodčetrtku. Resda zdaj ni ravno sezona kopanja v zunanjih bazenih, a le krateksprehod ali 2 minuti vožnje in že smo pred vrati Oaze bazenov wellness centraThermalija v Termah Olimie - Podčetrtek. Vstopnice za kopanje so že vključene vceno najema hiške. V kolikor pa bi želeli kakšen dan uživati v izvrstnih savnahali luksuznem kompleksu Orhidelia, vam Terme Olimia kot gostu ČebelarstvaŠauperl ponuja izjemen popust.


Apartma čebelarjeva hiška je še posebejprimeren za tiste, ki želite vrvež samo v bazenih, potem pa se želite umaknit vzavetje mirne in tople brunarice. Okolica vam omogoča neomejene sprehajalne inkolesarske poti. V bližini pa si lahko pogledate tudi Samostan Olimje,Čokoladnico Olimje,  Kočo čarovnice,  obiščete lahko Jelene na Jelenovem grebenu indegustirate vse mogoče dobrote, itd.
In kaj lahko pričakujete vapartmaju? Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, Klip-klap kavčem in vso opremo(Sat TV, mikrovalovna, štedilnik, hladilnik, zamrzovalnik, posoda in pribor za5 oseb, opekač, …), 2 x spalnica z zakonsko posteljo, wc in kopalnica s tušem.Vse skupaj je ogrevano s klimo in radiatorji. Čaka pa vas tudi lopata, če vas slučajno»od zgoraj« razveselijo s pošiljko snega.


Posteljnino, brisače in kuhinjskekrpe morate prinesti svoje, saj svoje je le svoje in šele takrat bo užitekpopoln.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.