Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vila Aina: VIP razvajanje (3 ure) v zasebnem wellnessu -34%

Vila Aina: VIP razvajanje (3 ure) v zasebnem wellnessu -34%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Podarita si romatično razvajanje v zasebnem SPAju Vile Aina. 3-urni najem prostora z dvema (2) savnama, jacuzzijem, penino, čajem in sadjem tokrat le 46 €, namesto 70 €! Na voljo dnevni ali večerni termin.



Kaj ponudba vključuje?
Romantični paket SPA I: 3-urni najem prostora s finsko - zeliščno savno z barvno terapijo in zvezdnim nebom, whirlpoolom, infra savno, prho, prostorno grelno klopjo ter udobnimi počivalniki. Sladko presenečenje, sadje in 0,375 l penine. Wellness čaj, sadni čaj, voda in 2 vrsti sokov.Brisače in rjuhe.Na voljo dnevni ali večerni zakup.V neposredni bližini vile je nadzorovano parkirišče.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.3.2016, razen med 12.2. in 14.2.2016.Opis ponudbe
Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. S pomočjo ponudbe si bosta v paru lahko privoščila 3-urno razvajanje, ki se bo pričelo z luksuznim doživetjem savn. Prepustita se sproščujočemu okolju sveta savn, zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije ali preprosto zaradi dobrega počutja. S to ponudbo boste v dvoje doživeli popolno razvajanje telesa, duha in se sočasno revitalizirali. Wellness je namreč način življenja s pomočjo katerega dosežemo optimalno zdravje in odlično počutje, zato obiščite čudovit prostor z infra savno za dve osebi z barvno terapijo, whirlpool, prho, udobni počivalniki, CTV, ter napitki za zdravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje. Privoščita si dan, ki ga bosta preživela v bližini drug drugega in poskrbita za svoje dobro počutje.
Če želite, lahko vaš oddih pospremite z obiskom enega od priljubljenih term v bližini (Thermana Laško, Terme Laško, Rimske Toplice). Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. VIP razvajanje za 3 ure v zasebnem wellnessu za 2 osebi vas bo stalo le 46 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Vila Aina: Valentinov vikend v romantično okrašeni sobi s penino, sladkim presenečenjem ter VIP zakupom SPA-ja le 139€
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na info@vila-aina.com ali 030 642 765.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 LaškoPonudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.3.2016, razen med 12.2. in 14.2.2016.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Aina Kontaktni podatki: info@vila-aina.com, 030 642 765 Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.