Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR, Rimske Terme, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejen vstop v termalni bazenski kompleks Rimskih Term za 2 osebi

HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR, Rimske Terme, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejen vstop v termalni bazenski kompleks Rimskih Term za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pripoveduje zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj.

Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani.

Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.

Rimske Terme vam ponujajo različne tipe namestitve, kjer bo vsak obiskovalec našel nekaj po svojem okusu. Hoteli so pravi biseri obkroženi z bujno vegetacijo. Pozitivni učinki termalnih vrelcev bodo v vas vzbudili željo po ustvarjanju, sproščanju in oddihu. Samo za vas smo pripravili ponudbo storitev za boljše počutje, ohranitev zdravja in delovne ter kreativne energije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.