Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

54% popusta na OSNOVNO MANIKURO NOHTOV + KOMPLETNA NEGA + PERMANENTNO LAKIRANJE, v Studiu VISIO, LJ!

54% popusta na OSNOVNO MANIKURO NOHTOV + KOMPLETNA NEGA + PERMANENTNO LAKIRANJE, v Studiu VISIO, LJ!

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Osnovna suha manikura naravnih nohtov s permanentnim lakiranjem!

Odstranjevanje obnohtne kožice s tekočino na gelni osnoviUrejanje oblike in dolžine nohtov, permanentno lakiranje (enobarvno ali francosko lakiranje)Nego obnohtne kožice s kokosovim oljemNanos hranilne kolagenske kreme za rokeMožna doplačila: odstranjevanje predhodno nanešenega laka 6 eur, francoska poslikava: doplačilo 3 eur, bleščice: 20-40 centov na nohtODLIČNO DARILO ZA VAŠO PARTNERKO
unovčenje kupona velja vse do 19.03.2016
Za lepe in urejene nohte je potrebna redna nega, ki zagotavlja, da bodo vaše roke vidno negovane in privlačne. Prepustite svoje roke vrhunskim profesionalkam in pridite v kozmetični studio Visio na Fužinah, kjer bodo za NEVERJETNIH 9€ poskrbele za popolno preobrazbo vaših nohtov.
Ponujajo vam kar 70 odtenkov, privoščite svojim nohtkom urejen videz laka, ki kar traja in traja ...Po tretmanu bodo roke urejene, ve pa zadovoljne z utrjenimi nohtki.
Kozmetični studio Visio svojim strankam poleg čudovitih in urejenih nohtkov, ponuja tudi široko paleto barvnih gelov in poslikav. 11-letne izkušnje v nohtni industriji jih uvrščajo med profesionalce, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo s spremljanjem novosti in obiski sejmov doma in v tujini. Veliko let so razvajali stranke v Kopru, s februarjem pa so se preselili na novo lokacijo v Ljubljano (Fužine). Natančneje v frizerski salon FSS Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.