Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SMUČANJE - ECO TERME SNOVIK, Snovik, Slovenija - 1.311 EUR - 7x nočitev v 2-sobnem apartmaju za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 14. leta), 7x polpenzion za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 14. leta)

SMUČANJE - ECO TERME SNOVIK, Snovik, Slovenija - 1.311 EUR - 7x nočitev v 2-sobnem apartmaju za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 14. leta), 7x polpenzion za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka do 14. leta)

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Družinsko smučanje z neverjetno ponudbo! Od 13. 2. do 20. 2. lahko skupaj s svojo družino preživite nepozaben teden v uživanju ob zimskih radostih in blagodejnih učinkih termalne vode. V ponudbo je vključen tudi polpenzion, tako da se boste lahko 100% posvetili smučarskim užitkom in razvajanju. Seveda so v ponudbo vključene tudi smučarske karte! Ene izmed aktivnosti na Krvavcu: šola smučanja, snežni park Krvavec, Manner otroški park, Audi quattro veleslalom in hitrostni preizkus, nočno sankanje, snowbiking, ... izbira je zares bogata!


Terme Snovik so termalna wellness oaza v Snoviku v Tuhinjski dolini, le 30 kilometrov od Ljubljane in 9 kilometrov od Kamnika. Obisk v tem edinstvenem alpskem termalnem centru v osrčju nedotaknjene narave Kamniško-Savinjskih Alp bo zagotovo edinstvena priložnost za aktiven in obenem sproščujoč oddih. Izvir termalne vode v neposredni bližini idilične vasice Snovik že stoletja buri domišljijo domačinov in se še danes uporablja za terapevtske namene. 


Moderni apartmajski kompleks s štirimi zvezdicami, ki je zgrajen v skladu z okolju prijaznimi standardi, leži neposredno nad termalnimi viri. 74 apartmajev in 31 sob vam ponuja izjemno kakovostno namestitev, pa tudi prekrasen razgled na zelene doline in okoliške gore. Tako apartmaji kot tudi sobe ležijo v hladni senci okoliškega gozda in ponujajo prekrasen razgled na zunanji bazen. 


Satelitska televizija, dostop do interneta in klimatska naprava so standardna oprema v vseh namestitvenih enotah. Vsi apartmaji imajo tudi spalnico, moderno kuhinjo z dnevnim delom in kopalnico.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.