Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ženski parfum BETTY BOOP – Sexy Betty ali Princess Betty 75ml + BREZPLAČNA POŠTNINA

Ženski parfum BETTY BOOP – Sexy Betty ali Princess Betty 75ml + BREZPLAČNA POŠTNINA

77%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ženska parfumska voda (EDP – Eau de Perfume) je prišla na trg v Ameriki leta 2011 in sicer s serijo 4 različnih parfumov lika iz risanke Betty Boop. Risanka je bila v svojih časih pravi hit in prav vse punce so se takrat zgledovale po Betty Boop. S tem namenom je bila narejena tudi parfumska voda, ki je namenjena tako mladim puncam, ženskam in tudi damam v zrelejših letih. Parfum izraža sladek, zapeljiv vonj, ki je primeren tako za vsakodnevno uporabo kot za posebne priložnosti. 
Zgornjo noto dišave Princess Betty sestavljajo: bergamotka, grenivka, jasmin in cvetoci vrtnic. Osrednjo noto pa sestavljajo: mandarina, vanilija, mošus. 
Parfum Sexy Betty se malenkostno razlikuje od Princess Betty, je bolj intenziven in še močnejši sladek vonj sestavljen iz temne slive, cvetov črne orhideje, rdeče vrtnice, pačulije, jantarja, vanilije in mošusa. 
Kot primerjavo bi lahko vzeli sladke parfume Justina Bieberja (Girlfriend, Someday), Lacoste Touch of Pink, Katy Perry Purr,…
Kakšna je prednost parfumske vode?
Ženski parfum Betty Boop 75ml je parfumska voda (EDP – Eau de perfume), kar pomeni, da je vonj bolj obstojen in intenzivnejši od toaletne vode. 
Parfum je tester, kar pomeni, da embalaža ni popisana in večbarvna, temveč navadna škatlica z napisom. Steklenička in vsebina sta normalni večbarvni in 
nerabljeni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.