Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Metal-KERAMIČNA ali Cirkon-PORCELANSKA prevleka na enem zobu v Stomatolški ordinaciji Kecman v Banji Luki

Metal-KERAMIČNA ali Cirkon-PORCELANSKA prevleka na enem zobu v Stomatolški ordinaciji Kecman v Banji Luki

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepi, zdravi zobje so veliko bogastvo, vendar če imamo veliko težav z zobmi, ali pa smo te celo že izgubili, nam to lahko zelo naruši našo samozavest.
Narišite si spet nasmeh na obraz in se smejte več ter obiščite stomatološko ordinacijo Kecman v Banja Luki.
Vrhunska storitev, moderna oprema, kakovostni materiali in individualen pristop vas bodo prepričali v njihovo profesionalnost in visok standard na mednarodni ravni, ki ga dosegajo s konstantnim vlaganjem v tehnologijo in izboljšave na področju zobne protetike in estetike.
Zobna prevleka
Kadar zobe prizadene zobna gniloba ali karies je potrebno vse kariozne mase odstraniti in nastali defekt nadomestiti z ustreznim umetnim materialom. Za normalno funkcijo žvečenja in razkosavanja grižljajev hrane je nujno potrebno, da zobu povrnemo njegovo prvotno obliko z nadomestnim materialom. To je lahko bodisi material za izdelavo zalivk ali prevleka. Za izdelavo zobne prevleke se odločimo, kadar zobu manjka toliko zobnega tkiva, da z izdelavo zalivke ne uspemo dolgoročno nadomestiti manjkajoči del zoba. Zobna prevleka zajema zob po celem obodu zoba in nadomesti manjkajočo zobno krono v celoti.V današnji ponudbi boste prejeli eno zobno prevleko iz izjmno kvalitetne in estetske kombinacije metala in keramike na enem zobu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.