Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE: PREDBOŽIČNI MADRID + LETALO, Madrid, Španija - 399 EUR - Letalski prevoz po programu za 1 osebo, Stroške letaliških in varnostnih pristojbin v znesku 50 €

LAST MINUTE: PREDBOŽIČNI MADRID + LETALO, Madrid, Španija - 399 EUR - Letalski prevoz po programu za 1 osebo, Stroške letaliških in varnostnih pristojbin v znesku 50 €

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščitenajbolj čutno evropsko prestolnico in se prepustite naključju, saj je ravno ta najboljšivodnik za odkrivanje mesta. Madrid je mesto, kjer življenje nikoli ne miruje.December je mesec praznovanj, poleg dobrih mož, ki razveseljujejo inobdarujejo, praznujejo 6. 12. Dan ustave in 8. 12. Marijino brezmadežnospočetje. vabijo vas osvetljene ulice, praznično okrašene izložbe in prazničnestojnice na mnogih madridskih trgih.


1. DAN: LJUBLJANA−MADRID V MESTU Z IZJEMNO MODRINO NEBA
Zbirališčepotnikov na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani predvidoma v jutranjih urah inpolet letala v Madrid. Možnost doplačil transferja do hotela in panoramskegaogleda mesta. Nastanitev in prenočevanje v hotelu.  

2. DAN: MADRID−(SEGOVIA–ELESCORIAL)−MADRID | zajtrk (pribl. 200 km)
SLIKOVITA SEGOVIA IN VELIČASTNIHODNIKI ESCORIALA
Pozajtrku prosti dan v Madridu, lahko pa se odločite za izlet v Kastiljo(doplačilo). Pot vas bo vodila v pokrajino Castilla y León, kjer boste obiskalisimpatično kastiljsko mestece Segovio, znano predvsem po najbolje ohranjenemrimskem akveduktu v Španiji, ki je vpet v staro mestno središče. Segovia seponaša tudi s čudovitim Alcázarjem, ugnezdenim na robu pečine na koncu mesta.Po ogledu vožnja v El Escorial, kjer si boste ogledali največji arhitekturni inumetniški dosežek španske arhitekture 16. st. Ogled prostranih soban, ki jih jedal zgraditi španski kralj Filip II. Stavba s 16 dvorišči, 2673 okni, 1200vrati in 86 stopnišči predstavlja največjo stavbo v Španiji; med največjimiznamenitostmi pa so samostan, knjižnica in mavzolej, kjer so pokopani španskikralji od Karla V. naprej. Popoldne vrnitev v Madrid in prenočevanje v hotelu.

3. DAN: MADRID−(TOLEDO)−MADRID| zajtrk (pribl. 180 km)SLIKOVITE ULICE TOLEDA
Zajtrkv hotelu in za doplačilo priporočamo izlet v Toledo. Ogled glavnega mestapokrajine Castilla–La Mancha, znanega po slovitem toleškem jeklu. V mestu, kije pod zaščito UNESCA, se boste po srednjeveških uličicah sprehodili do enenajlepših gotskih stolnic v Španiji in nadaljevali do cerkvice SantoTomé, za katero je v Toledu živeči manieristični slikar El Greco narisal svojemojstrsko delo, »Pogreb grofa iz Orgaza«. Popoldne vrnitev v Madrid in nekajprostega časa. Zvečer priporočamo obisk tradicionalnega plesa flamenka(doplačilo). Prenočevanje v hotelu. 

4. DAN: MADRID−LJUBLJANA |zajtrk
Zajtrk v hotelu. Odhod letala v Ljubljanopredvidoma v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.