Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popusta na MASAŽO KVADRUS REFLEKS 2V1: 45 min. refleksne masaže stopal, 15 min. masaže vratne hrbtenice, 10 min. zeliščne kopeli, v Studiu Kvadrus, v LJ

50% popusta na MASAŽO KVADRUS REFLEKS 2V1: 45 min. refleksne masaže stopal, 15 min. masaže vratne hrbtenice, 10 min. zeliščne kopeli, v Studiu Kvadrus, v LJ

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Refleksna masaža stopal
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so >>zemljevid<<  celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev.
Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Naš maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.
Masaža vrtane hrbtenice
Masaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 
Kaj dobim v paketu KVADRUS REFLEKS 2V1
45 minut refleksne masaže stopal15 minut masažne vrtane hrbtenice10 minutno zeliščno kopelPred pričetkom masaže vam bomo pripravili 10 minutno zeliščno kopel, ki bo poskrbela za pomiritev vašega telesa. Takšna obravnava traja 70 minut.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.