Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

58% popusta na 45 min. učinkovite terapevtske masaže hrbtenice, ki jo izvaja izkušen medicinski kader, v Studiu Kvadrus v Lj.

58% popusta na 45 min. učinkovite terapevtske masaže hrbtenice, ki jo izvaja izkušen medicinski kader, v Studiu Kvadrus v Lj.

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Najbolj komplicirani del človeškega skeleta je hrbtenica. 
Hrbtenica je zelo kompleksni del človekovega telesa. Podpira in nosi cel trup in hkrati ščiti hrbtni mozeg in živčne korenine. Terapevtska masaža hrbtenice pomaga odpraviti težave gibalnega aparata predvsem prek sproščanja mišic.
Terapija je usmerjena na mišice in vezivno tkivo ter s tem omogoča uporabo mehkih tehnik pri zdravljenju težav s hrbtenico in sklepi.
Sproščene in pravilno delujoče mišice omogočajo pravilno gibanje hrbtenice in sklepov. Posledično se zmanjšajo bolečine, poveča se gibljivost in kvaliteta življenja.
Učinki terapije:
Izboljša se stanje vseh notranjih organov,Vzpostavi se ravnotežje v telesu,Izboljša se splošno zdravje in počutje.Odprava stresa, ki je glavni vzrok za različna bolezenska stanja,Dolgoročno zagotavlja izboljšanje kvalitete življenja na vseh področjih,PRIPOROČAMO TISTIM KI :
okrevate po kirurških posegih, poškodbah,si želite življenje brez bolečin,si želite živeti polno in zdravo življenje,si želite življenje brez stresa,si želite dvigniti nivo energije,se želite očistiti negativnih energij,si želite sprostiti napetosti v telesu,si želite dvigniti ustvarjalnost,si želite okrepiti imunski sistem,si želite zmanjšati čustvene blokade,si želite zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine,si želite razstrupiti telo,si želite izboljšanje mišičnega tonusa,si želite elastično in napeto kožo,si želite hormonsko ravnovesje 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.